Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Κώστας Αντωνιάδης: "Κανένας Δήμος της Δράμας δεν πήρε μέρος, στις εκθέσεις που συμμετείχε η περιφέρεια ΑΜΘ"Απαντήσεις στις κατηγορίες της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.
Αφού τόνισε ότι οι διαμαρτυρίες αυτές είναι απόρροια τοπικών διαχωρισμών που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στην περιφέρεια μας, σημείωσε ότι δικό του μέλημα όπως και του περιφερειάρχη, είναι η συνολική και ισότιμη προώθηση προβολής και των πέντε νομών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Μάλιστα  - αποδίδοντας ευθύνες και στους δήμους της Δράμας - ανέφερε ότι η Περιφέρεια απευθύνει προσκλήσεις συμμετοχής σε όλους τους δήμους αλλά όμως μέχρι σήμερα, εκτός του Δήμου Καβάλας και κάποιες φορές του Δήμου Αλεξανδρούπολης, κανένας δήμος της Δράμας δεν δήλωσε συμμετοχή.
Απηύθυνε δημόσια πρόσκληση προς τους δήμους της Δράμας μέσα από τον ραδιοφωνικό αέρα του ALPHA NEWS 95,5 να δηλώσουν συμμετοχή στις τρεις επόμενες εκθέσεις, στις οποίες θα συμμετάσχει η περιφέρεια με δικό της περίπτερο.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜΘ Κώστα Αντωνιάδη στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5


ALPHA NEWS 95,5

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου