Ανεξαρτητοποίηση Σταμάτη Ρεμόντη – Νέο πλήγμα για τη Δημοτική Αρχή και τον Χριστόδουλο ΜαμσάκοΔήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης και εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Δράμας σε θέματα καθαριότητας, Σταμάτης Ρεμόντης.
Παράλληλα ο κ. Ρεμόντης ζητά την άμεση απαλλαγή του από όλα τα καθήκοντα, που του έχουν ανατεθεί.
Στην επιστολή του, ο(και)υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Δράμας, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στον καθημερινό του αγώνα για λύση των προβλημάτων, αντιμετώπισε  απαξίωση του ρόλου του από τον Δήμαρχο Δράμας ενώ διαπίστωσε έλλειψη ενημέρωσης, συντονισμού και πολλά άλλα.

Η χειρόγραφη επιστολή του Σταμάτη Ρεμόντη, όπως την ανάρτησε στο fb ο Μιχάλης Μλεκάνης

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Ρεμόντη – ο οποίος(σημειωτέον) είναι από τους πιο δραστήριους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής, με προσφορά που κρίνεται - κατά γενική ομολογία – σημαντική, αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα για τη σημερινή δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο.

Μιχάλης Μλεκάνης: έχει χαθεί η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο

Την ανεξαρτητοποίηση του κ. Ρεμόντη σχολιάζει με ανάρτηση του στο fb ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Πόλη και Ζωή» Μιχάλης Μλεκάνης, ο οποίος μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό του και φωτογραφία της χειρόγραφης επιστολής Ρεμόντη:
Δημοτική Αρχή Δήμου Δράμας
Απόλυτη διάλυση !!!
Ουσιαστικά έχει χαθεί πλέον η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου