Μετατέθηκε στην Ξάνθη ως Διοικητής Πυροσβεστικής, ο Πύραρχος Κώστας ΔαδούδηςΣτην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ξάνθης ως Διοικητής, μετατίθεται ο μέχρι πρότινος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας Αντιπύραρχος Κων/νος Δαδούδης. Παράλληλα προήχθη στο βαθμό του Πυράρχου.
Ο κ. Δαδούδης με επιστολή του ευχαριστεί τους συναδέλφους του και όλους τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών της Δράμας για τη συνεργασία που είχε μαζί τους.

Η επιστολή του Κώστα Δαδούδη
«Σήμερα φτάνοντας  στο τέρμα της μια παρουσία και πορεία είκοσι (20) περίπου ετών στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δράμας για τα έτη 1999 – 2019 εκ των οποίων  (τρία  έτη Διοικητής και επτά έτη Υποδιοικητής), αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες προς το Πυροσβεστικό Προσωπικό (Αξιωματικούς, Μόνιμους Πυροσβέστες, Π.Π.Υ., Εποχικούς και Εθελοντές) της Π.Υ. Δράμας αλλά και των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Νευροκοπίου και Παρανεστίου για τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα αλλά και τον αλτρουισμό και το φιλότιμο που επέδειξαν.
Επίσης, προς τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών, υπηρεσιών φορέων και στους πολίτες του Νομού Δράμας για την συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την στήριξη που παρείχαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην προσπάθεια της να προστατεύσει τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών του Κράτους και του φυσικού περιβάλλοντος. Το «ταξίδι» αυτό ήταν όμορφο και  περιπετειώδες, γεμάτο δράση και εντάσεις και αισθάνομαι πολύ τυχερός που αξιώθηκα με την βοήθεια των προστατών μας των τριών εν καμίνω παίδων να το ζήσω.
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ»

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου