Μωϋσιάδης Αριστείδης: Με πείραξε η στάση του κ. Μαμσάκου αλλά συνεχίζω να στηρίζω την παράταξηΤην πικρία του για την στάση του Δημάρχου Δράμας να του ζητήσει να μην παραβρεθεί στην κοπή της πίτας της παράταξης τους,  εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και στενός συνεργάτης του κ. Μαμσάκου, Αριστείδης Μωϋσιάδης.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο κ. Μωϋσιάδης σημείωσε πως του το ζήτησε αυτό ο Δήμαρχος Δράμας όταν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, τον παρακάλεσε να μην τον παρουσιάσει επισήμως στην εκδήλωση ως εκ νέου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο αλλά να του δώσει ένα χρονικό περιθώριο λίγων ημερών μέχρι να αποφασίσει με ποιό τρόπο θα πορευτεί στο μέλλον.

Ο κ. Μωϋσιάδης ανέφερε ότι είχε μιλήσει ήδη με τον κ. Μαμσάκο για το θέμα αυτό προ διμήνου και αρνήθηκε τα όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του δημάρχου περί ξαφνικής αλλαγής στάσης του, στο ζήτημα της υποψηφιότητας του με την παράταξη.


Πάντως ο κ. Μωϋσιάδης - φορτισμένος συναισθηματικά στην συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 - απέφυγε να αναφερθεί αρνητικά στο πρόσωπο του κ. Μαμσάκου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Δράμας για την μέχρι πρότινος συνεργασία τους και τόνισε ότι ο ίδιος συνεχίζει να θεωρεί τον εαυτό του, μέλος της παράταξης "Ενώνουμε τη Δράμα", εκτός αν ο δήμαρχος δεν επιθυμεί την συνεργασία μαζί του.

Μάλιστα - όπως είπε - παρά το γεγονός ότι του μεταφέρθηκε η πληροφορία πως ο κ. Μαμσάκος πρόκειται να το αντικαταστήσει άμεσα και να τον απαλλάξει των αρμοδιοτήτων που είχε ως αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών, ο ίδιος δεν αλλάζει άποψη και συνεχίζει να δηλώνει στήριξη στη δημοτική αρχή.

Ο κ. Μωϋσιάδης ανακοίνωσε ότι στις ερχόμενες εκλογές θα αγωνιστεί για τη Δράμα μέσα από το μετερίζι της περιφέρειας, αφού θα κατέλθει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη στην οποία υποψήφιος Περιφερειάρχης είναι ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Αριστείδη ΜωϋσιάδηΜοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου