Υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ ο Κώστας ΚατσιμίγαςΤην υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα ανακοινώσει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι, στο Ξενοδοχείο Chris & Eve (3o χλμ Κομοτηνής  - Αλεξανδρούπολης), ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να παρουσιαστούν το όνομα και το λογότυπο της παράταξης, καθώς και να δοθεί μία πρώτη εικόνα των θέσεών του κου Κατσιμίγα για την επόμενη ημέρα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Ποιος είναι ο Κώστας Κατσιμίγας;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. 
Σπούδασε αρχιτεκτονική στον Πανεπιστήμιο της Βενετίας. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό. 
Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στην Κομοτηνή από το 1982 και ασχολείται με μελέτες ιδιωτικές και δημοσίου και ιδιωτικές κατασκευές.

Για αρκετά χρόνια διετέλεσε μέλος της διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (γραμματέας, αντιπρόεδρος, πρόεδρος αντιπροσωπείας).

Γιος του πρώην Δημάρχου Κομοτηνής Χαράλαμπου Κατσιμίγα (1983-1986), ασχολήθηκε και ο ίδιος με τα δημοτικά πράγματα της Κομοτηνής. Εκλέχθηκε 2 φορές Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών (1991-1994) και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (1995-1998), επί Δημαρχίας Γιώργου Παπαδριέλλη.

Tο 2006 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Ροδόπης και απο την 1η Ιανουαρίου 2007 ανέλαβε καθήκοντα Αντινομάρχη, αρμόδιου σε θέματα Ανάπτυξης, Διοικητικά και Οικονομικά.

Έχουν δημοσιευθεί κατ’ επανάληψη εργασίες του με αρχιτεκτονικές μελέτες και με θέματα που αφορούν την αρχιτεκτονική των ορεινών οικισμών της Ροδόπης. Εκπόνησε μελέτες Τοπικών Αναπτυξιακών Σχεδίων των Δήμων Σαπών, Μαρώνειας, Σώστη και Νέου Σιδηροχωρίου. 
Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια και πραγματοποίησε διαλέξεις σε θέματα Αρχιτεκτονικής, περιβάλλοντος και Χωροταξίας. Αρκετές από τις διαλέξεις του έχουν δημοσιευθεί. 
Έχει επιμεληθεί την κατασκευή χαρτών της Κομοτηνής και του Νομού Ροδόπης.

Μοιραστείτε το στο Google Plus

Αναρτήθηκε από Alpha News Dramas 95,5

Alpha News .gr Ολη η ειδησεογραφία της Δράμας σε ένα portal!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου