Ενδιαφέροντα

Ανοιχτά τα σχολεία στη Δράμα – Κλειστά σε Καβάλα, Παγγαίο, Θάσο

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στους δήμους Καβάλας και Παγγαίου για αύριο Δευτέρα ενώ στη Θάσο για Δευτέρα και Τρίτη.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία και στους πέντε δήμους του νομού Δράμας, όπως ενημερώνει με ανακοίνωση του ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας

Με απόφαση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Καβάλας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχής μας τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση του Δήμου Θάσου

Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Θάσου, Λευτέρη Κυριακίδη, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δε θα λειτουργήσουν δια ζώσης τη Δευτέρα 24-01-2022 και την Τρίτη 25-01-2022, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση-χιονόστρωση στις 22-01-2022 και παγετός-χαμηλές θερμοκρασίες έκτοτε) που επικρατούν και προβλέπονται, καθιστώντας επικίνδυνη την προσέλευση και την παραμονή των μαθητών στα σχολεία.

Η ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου

Εξαιτίας του ολικού παγετού και σε συνδυασμό με την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του Covid-19, ο Δήμος Παγγαίου με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών αποφασίζει, αύριο Δευτέρα 24/1/2022 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί να παραμείνουν κλειστοί.