Ενδιαφέροντα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γέφυρα δίπλα στη ΝΕΟΓΑΛ

Λύθηκε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη γέφυρα δίπλα στη ΝΕΟΓΑΛ εξαιτίας της υπερχείλισης του ξεροχειμάρρου από τον τεράστιο όγκο νερών και φερτών υλικών που κατέβηκαν από τον ορεινό όγκο της Δράμας.

Με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και συνεργείων της αντιπεριφέρειας Δράμας, καθαρίστηκε το οδόστρωμα και άνοιξε ο δρόμος για τα αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος:

«Παρά την μεγάλη και σοβαρή ενέργεια που είχε προηγηθεί με τον καθαρισμό της κοίτης και της διάνοιξης των σωληνώσεων στη γέφυρα πλησίον της ΝΕΟΓΑΛ με αμφίδρομη κατεύθυνση προς Πανόραμα αλλά και Δράμα εν τούτοις η ισχυρή νεροποντή αλλά κι ο μεγάλος όγκος ομβρίων υδάτων που κατέβηκαν από τον ορεινό όγκο δημιούργησαν μικροπροβλήματα στην διέλευση των αυτοκινήτων.

Για λόγους προστασίας και ασφάλειας των πολιτών ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ, κάτι που έγινε άμεσα.

Στο σημείο εκτός του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Δράμας κ Σιδηροπουλου παρευρέθηκαν και συνέβαλαν τα μέγιστα στελέχη της Π.Ε Δράμας με μηχανήματα έργου προκειμένου να καθαριστεί το οδόστρωμα και να γίνει εκ νέου νέος καθαρισμός φερτών υλών (κλαδιά και κορμοί δένδρων).

Στη συνέχεια ζητήθηκε η συνδρομή η οποία και πραγματοποιήθηκε άμεσα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας έτσι ώστε να καθαριστεί το οδόστρωμα».