Πολιτική

Α. Τσιαμπούσης: Πολιτικά “ξωφλημένοι” οι Χαρακίδης – Μλεκάνης

Για λασπολογία και ψευδολογία κατηγορεί τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “Πόλη και Ζωή”, Κυριάκο Χαρακίδη και Μιχάλη Μλεκάνη, ο επικεφαλής της παράταξης Project Drama 2020, Αλέξης Τσιαμπούσης.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 τους χαρακτήρισε “ξωφλημένους πολιτικά” ενώ σημείωσε πως βρίσκονται σε παραλήρημα λόγω του ότι βιώνουν το πολιτικό τους τέλος.

Ακούστε παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξη Τσιαμπούση στον ALPHA NEWS 95,5:

Ανακοίνωση – απάντηση στον Κυριάκο Χαρακίδη εξέδωσε και η δημοτική παράταξη  Project:

Σεβόμαστε ότι βιώνουν το πολιτικό τους τέλος και δεν ασχολούμαστε άλλο μαζί τους

Ο κύριος Χαρακίδης, καθοδηγούμενος από τον μέντορά του και μοναδικό που του έμεινε απολύτως πιστός, κύριο Μλεκάνη, έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες σε κάτι από τα λίγα στα οποία τα καταφέρνει: τη λάσπη και το ψέμα.

Οι πολιτικά τελειωμένοι Χαρακίδης-Μλεκάνης βρίσκονται σε παραλήρημα, με μοναδικό στόχο το Project, την ώρα που 700 παιδιά με τις οικογένειές τους αγωνιούν για το μέλλον του Κολυμβητηρίου και 10 προπονητές μένουν άνεργοι.

Κατανοούμε τον πόνο και την πίκρα τους, για το γεγονός ότι έχουν καταστήσει την παράταξή τους σε κάτοχο ρεκόρ Δράμας, σε αποτυχημένες εκλογικές διαδικασίες. Αυτό, προφανώς, τους πιέζει, γνωρίζοντας ότι και όσοι τους ακολουθούσαν τα προηγούμενα χρόνια, ξέρουν πια ότι πρόκειται για το πλέον ξοφλημένο δίδυμο της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Δίδυμο της Συμφοράς

Αποφεύγουν να κάνουν την παραμικρή αυτοκριτική και προσπαθούν να διασωθούν, επιστρατεύοντας την πολεμική ρητορική, στρατηγική που δεν τους βοήθησε ούτε προεκλογικά, όταν αντί να χτυπάνε τον αποτυχημένο δήμαρχο Μαμσάκο, επέλεξαν να χτυπάνε αποκλειστικά το Project. Άλλωστε, μεταξύ τους, Χαρακίδης και Μαμσάκος, έχουν καταλάβει καλά ότι η επιβίωση του ενός, βασίζεται στην επιβίωση του άλλου.

Τα ψέματα και η επικοινωνιακή τακτική του διδύμου της συμφοράς θα απαντηθούν, όπου πρέπει και με όποιον τρόπο πρέπει. Ως τότε, τους αφήνουμε να βιώσουν το πολιτικό τους τέλος σφιχταγκαλιασμένοι. Οι επιθέσεις τους στο Project είναι ο επιθανάτιος ρόγχος τους. Θα το σεβαστούμε.