Κοινωνία

Δράμα: “Ο 36χρονος κλείδωσε την πόρτα και του είπε να κατεβάσει το παντελόνι” – Η περιγραφή της μητέρας του 16χρονου

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του 36χρονουστη Δράμα που κατηγορείται ότι βίαζε τον 16χρονο γιο της συντρόφου του και ότι προσπάθησε να ασελγήσει στον φίλο του. Ο 36χρονος έχει πάρει ήδη τον δρόμο για τις φυλακές αφούκρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Οι γονείς του 16χρονου που κατήγγειλε τον 36χρονο, μίλησαν στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες των όσων φέρεται να διαδραματίστηκανπίσω από την κλειστή πόρτα του δωματίου, στο οποίοέβαλαν τον 16χρονο να κοιμηθεί μαζί με τον 36χρονο κατηγορούμενο.

“Είπαν ότι δεν είχαν κρεβάτια και τον έβαλαν να κοιμηθεί με τον 36χρονο. Πήγαν στο δωμάτιο και τότε (ο 36χρονος) κλείδωσε την πόρτα και ζήτησε από τον γιο μου να κατεβάσει το παντελόνι. Ο γιος μου δεν το κατέβασε. Αυτό κράτησε περίπου 3,5 ώρες. Όταν συνήλθε ο γιος μου βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να σηκωθεί και να ζητήσει βοήθεια έξω στο σαλόνι από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας”.

Τότε, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία της μητέρας του 16χρονου, ο φίλος του γιου της αποκάλυψε ότιο 36χρονος είχε κάνει και σε εκείνον “ακόμη χειρότερα”και μάλιστα πάνω από 10 φορές.

Η μητέρα του 16χρονου, σημειώνει πως όταν ο γιος της ζήτησε να κοιμηθεί στον φίλο του, εκείνη του το επέτρεψε αφού γνώριζε τη μητέρα του εδώ και τριάντα χρόνια. “Ήταν παιδική μου φίλη”, είπε.

Γεμάτος οργή είναι ο πατέρας του 16χρονου, ο οποίος ξεκαθάρισε πως “θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις γιατί έβαλαν το παιδί να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον 36χρονο”, τη στιγμή που κανονικά “θα έπρεπε να κοιμηθούν στο ίδιο δωμάτιο οι δύο φίλοι”.

“Από την ώρα που μου είπε ο γιος μου όσα συνέβησαν δεν έχω ξανακοιμηθεί. Κοιμάμαι μια-δυο ώρες, είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση” λέει στην εκπομπή.

Όπως σημειώνει, χαίρεται που ο γιος του μίλησε για όσα συνέβησαν και προέτρεψε να κάνουν το ίδιο – να μιλούν στους γονείς τους – όλα τα παιδιά που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Πηγή: thetoc.gr