Δελτία Ειδήσεων

Δράμα: Σύντομες ειδήσεις από τον ALPHA NEWS 95,5(11/4/19)

Τις ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, επισημαίνει με ανακοίνωση του το Σωματείο Νοσηλευτικού Προσωπικού Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Σημειώνει χαρακτηριστικά ότι η κατάσταση ολοένα και επιδεινώνεται και το εξουθενωμένο Νοσηλευτικό Προσωπικό με το 65 % να έχει ηλικία άνω των 45 ετών να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να παρέχει ποιοτική νοσηλευτική φροντίδα.

Ως συκοφαντίες της πλειοψηφίας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Δράμας χαρακτηρίζει το ΠΑΜΕ με ανακοίνωση του, τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δράμας για τα γεγονότα του συνεδρίου της ΓΣΕΕ στη Ρόδο.

Με εικοσιτετράωρη απεργία αύριο Παρασκευή 12 Απριλίου ξεκινούν οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την αντίδρασή τους στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας.

24ωρη απεργία πραγματοποίησαν σήμερα οι διανομείς, ντελίβερι, κούριερ και οι εξωτερικοί συνεργάτες τους.

Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος LEADER

Το πρόγραμμα διαχειρίζεται η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΡΑΜΑΣ η οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.

Την επόμενη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκινούν οι πρακτικές εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, κατόπιν της συμφωνίας του υπουργείου Μεταφορών με τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Η Βυζαντινή χορωδία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Δράμας θα αποδώσει τους ύμνους κατά την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Δράμας.

Το ερχόμενο Σάββατο στις 4 το απόγευμα θα ξεκινήσει το κρίσιμο παιχνίδι της  Δόξας Δράμας μέσα στη Σπάρτη, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα

Αραιές νεφώσεις, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ.

Οι άνεμοι θα πνέουν 1 με 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου