Πολιτισμός

Εγκαίνια της Έκθεσης με Έργα του Ζωγράφου Χατζηκυριάκου Γκίκα στον Πολιτιστικό Χώρο του Σαντριβάν

Μια πολύ ζεστή θερμοκρασιακά εβδομάδα κλείνει με ένα ευχάριστο και σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, που θα λάβει χώρα στην πόλη μας και κανένας Δραμινός δε θα πρέπει να παραλείψει να επισκεφθεί.
Η Raycap, σε συνεργασία με το μουσείο Μπενάκη, φέρνει στον πολιτιστικό χώρο του Σαντριβάν, την έκθεση με τα ιδιαίτερα έργα του ξεχωριστού Έλληνα ζωγράφου Χατζηκυριάκου Γκίκα. Η έκθεση, της οποίας τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου παρουσία πλήθους κόσμου, φέρει τίτλο: «Μύθοι και Ιστορίες στο έργο του Γκίκα» με έργα του εμπνευσμενα από τη μυθολογία.
Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία του, μεταξύ άλλων και ο επιμελητής της πινακοθήκης Γκίκα του μουσείου Μπενάκη, κύριος Κωνσταντίνος Παπαχρήστου.
Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της για το κοινό από αύριο 8 Ιουνίου έως και τις 10 Νοεμβρίου 2024. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της θα είναι από Πέμπτη έως και Σάββατο, 10.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00. Τις Κυριακές θα λειτουργεί 11.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00 ενώ Δευτέρα έως Τετάρτη θα παραμένει κλειστή.