Πολιτική

Κ. Μπλούχος: «Ανακόλουθος ακόμη και στα ψεύδη του ο κ. Τσίπρας»

Με ανακοίνωση του ο βουλευτής Δράμας Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπλούχος σχολιάζει τις εξαγγελίες του κ. Τσίπρα για τη Δράμα, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην πόλη.

Ο Δραμινός βουλευτής αναφέρει ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε λύσεις για προβλήματα που ο ίδιος και η κυβέρνηση του για πέντε ολόκληρα χρόνια, δεν έκαναν τίποτε απολύτως, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, ότι ο κ. Τσίπρας είναι ανακόλουθος ακόμη και στα ψεύδη του.

«Ανακόλουθος ακόμη και στα ψεύδη του ο κ. Τσίπρας»

Το ζήσαμε και αυτό στη Δράμα.

Έναν Τσίπρα να υπόσχεται λύσεις για προβλήματα που ο ίδιος και η κυβέρνηση του για πέντε ολόκληρα χρόνια, δεν έκαναν τίποτε απολύτως.

Για ζητήματα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Ν.Δ. από την πρώτη στιγμή της θητείας τους, ασχολήθηκαν ουσιαστικά με στόχο την αντιμετώπιση και την διευθέτηση τους.

Ανακόλουθος ακόμη και στα ψεύδη του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τι αλήθεια έκανε ο ίδιος στα 5 χρόνια διακυβέρνησής του, προκειμένου η Δράμα να μην είναι  ο «φτωχός συγγενής της επικράτειας» που επικαλέστηκε στην ομιλία του.

Τι έκανε για να βγει ο νομός από την απομόνωση του;

Τίποτε απολύτως!

 Ο κ. Τσίπρας λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ήρθε, έταξε, έφυγε

Τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ήρθε, έταξε, έφυγε.

Μας είπε ότι θα επαναχαράξει την σιδηροδρομική  Εγνατία όταν η χάραξη και παραλαβή του έργου έγινε επί των ημερών του.. μάλλον ήρθε και κατάλαβε ότι χρειάζεται επανασχεδιασμός!!

Μας είπε ότι θα ολοκληρώσει τον οδικό άξονα Δράμας – Αμφίπολης.

Αυτόν, που ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε στην κυβέρνηση της Ν.Δ. με ελάχιστες μελέτες και χωρίς την παραμικρή πρόοδο.

Αυτόν που εμείς – παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε – ολοκληρώσαμε σε επίπεδο μελετών και φτάσαμε στο τελικό στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας, λίγο πριν την επιλογή αναδόχου.

 Έχει ιδέα του έργου που γίνεται στο νοσοκομείο μας, ο κ. Τσίπρας;

Μας είπε ότι θα αναβαθμίσει το νοσοκομείο μας, θα μας φέρει φοιτητές.

Έχει ιδέα του έργου που γίνεται στο νοσοκομείο μας; Του έδωσε κανείς στατιστικά στοιχεία προκειμένου να προβεί στη σύγκριση ανάμεσα στην σημερινή κατάσταση και την θλιβερή εικόνα των ημερών του;

Ξέχασε να υποσχεθεί  ότι θα ανοίξει και το σωφρονιστικό κατάστημα Νικηφόρου ή ότι θα φέρει και στρατιώτες σε νέα στρατόπεδα;

Γι αυτό είναι χρεοκοπημένος ιδεολογικά ο ΣΥΡΙΖΑ …γιατί ο ψευτοπροοδευτισμός του είναι ένα μίγμα αποτυχημένων χιλιομασημένων παλαιοκομματικών συνταγών!!!

Τον γνωρίζουν οι Δραμινοί …τον γνωρίζουν οι Έλληνες.

«Υπάρχει και Φιλότιμο» κύριε Τσίπρα.

Και για αυτό οι Δραμινοί και οι Έλληνες για μια ακόμη φορά θα πουν όχι στις δυνάμεις της καθήλωσης

 

Γραφείο Βουλευτή Ν. Δράμας 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κωνσταντίνου Δ. Μπλούχου