Υγεία

Νοσοκομείο Δράμας: Προκήρυξη 39 μόνιμων θέσεων Νοσηλευτικού Προσωπικού – Δηλώσεις Κ. Μπλούχου

Με ανακοίνωση του ο βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπλούχος ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε από το Υπουργείο Υγείας η διαδικασία προκήρυξης μόνιμων θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού σε όλα τα νοσοκομεία της Επικράτειας.

Για το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας υπάρχει η πρόβλεψη για πρόσληψη 39 εν συνόλω νοσηλευτών στις κατωθι κατηγορίες:

  • 1 ΠΕ
  • 18 ΤΕ
  • 20 ΔΕ

Κωνσταντίνος Μπλούχος: Να σωπάσουν οι φωνές που ήθελαν το Νοσοκομείο μας ως δήθεν Κέντρο Υγείας

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο βουλευτής Δράμας κ. Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου, έτι περαιτέρω, διότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας αθεράπευτος γιατρός του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σπίτι μου είναι αυτό το ταπεινό πλην αποτελεσματικό Νοσοκομείο της Δράμας.

Όλες οι φωνές της ιδιοτέλειας και της κακίας, της κακοφορμισμένης γκρίνιας και της απαισιοδοξίας, οι φωνές που ήθελαν το Νοσοκομείο μας ως δήθεν Κέντρο Υγείας ή παρακολούθημα γειτονικών νοσοκομείων, ήρθε η ώρα να σωπάσουν.

Δεν έπαψα στιγμή, αυτά τα 3 χρόνια της βουλευτικής μου θητείας, που να μην σκέφτομαι τις Δομές Υγείας του τόπου μας. Πώς θα ενδυναμωθούν, πώς θα γίνουν αποτελεσματικότερες….

Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας, τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, την αναπληρώτρια Υπουργό κ. Μίνα Γκάγκα, καθώς και τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Δημήτρη Τσαλικάκη. Αυτή είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που επιδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση στον αναγκεμένο πολίτη και τη δημόσια υγεία».