Κοινωνία

Ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μλεκάνης νέος επικεφαλής της παράταξης Πόλη και Ζωή – “Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυναμικά”

Ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μλεκάνης ορίστηκε ως ο νέος επικεφαλής της παράταξης Πόλη και Ζωή, μετά τις παραιτήσεις Χαρακίδη και Νικολαίδη.

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ανέφερε ότι η παράταξη συνεχίζει δυναμικά και ενωμένη ενώ τόνισε ότι είναι νωρίς ακόμη για το ξεκίνημα της διαδικασίας εκλογής του νέου υποψηφίου Δημάρχου για τις επόμενες εκλογές στον Δήμο της Δράμας.

Τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει την πρόθεση να διεκδικήσει την συγκεκριμένη θέση και ξεκαθάρισε ότι οι διαδικασίες που θα γίνουν θα είναι ανοικτές και δημοκρατικές.

Για την παραίτηση Χαρακίδη, είπε ότι ήταν γνωστή στην παράταξη αφού είχε ανακοινωθεί αρκετό καιρό πριν από τον ίδιο τον κ. Χαρακίδη ενώ για την παραίτηση Νικολαίδη τόνισε ότι έγινε επειδή ο κ. Νικολαίδης θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην επαγγελματική του δραστηριότητα.

Όσο δε για το μέλλον του κ. Χαρακίδη ανέφερε ότι με την παραίτηση του αυτή, έκλεισε ο αυτοδιοικητικός του κύκλος, δεδομένης της 20ετούς περίπου ενασχόλησης του όμως δεν ισχυρίστηκε το ίδιο και για την μελλοντική πολιτική του πορεία, απαντώντας ότι το ζήτημα αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα του κ. Χαρακίδη.