Υγεία

Ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στη Δράμα – Τί είπε για το νοσοκομείο

Την δέσμευση ότι τους επόμενους δύο μήνες θα λυθούν πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Δράμας, έδωσε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, από τη Δράμα.

Σε συνέντευξη του, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο νοσοκομείο επικεφαλής κλιμακίου της Ν.Δ., ανέφερε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει μέτρα, που ως στόχο τους έχουν εκτός των άλλων, την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας σε άγονες περιοχές μεταξύ των οποίων και στη Δράμα.

Εκτίμησε ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες στο νοσοκομείο είναι σε πολύ καλό επίπεδο και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξουν γρήγορα λύσεις στα υφιστάμενα προβλήματα τόσο στην παθολογική κλινική όσο και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όσο δε για το θέμα της ογκολογικής κλινικής – που αποτελεί πάγιο αίτημα της Δράμας – είπε ότι γνωρίζει την υπόθεση, έχει συνομιλήσει και με εκπροσώπους τους συλλόγου Καρκινοπαθών και κινείται στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης.

Τον κ. Θεμιστοκλέους συνόδευαν οι βουλευτές Ν.Δ. Δράμας κ. Κυριαζίδης και Καβάλας κ. Πασχαλίδης καθώς και στελέχη της τοπικής Ν.Δ.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο συναντήθηκε με την διοίκηση του νοσοκομείου, εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.