Ενδιαφέροντα

Πανελλήνιος φωτογραφικός διαγωνισμός 360 PHOTOCONTEST από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας, ο τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ανακοίνωσε πανελλήνιο φωτογραφικό διαγωνισμό, 360 PHOTOCONTESTγια την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Ο διαγωνισμός έχει ελεύθερο θέμα και είναι ανοιχτός στο κοινό που επιθυμεί να εκφράσει τη δημιουργικότητα του μέσα από το φωτογραφικό φακό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού και να ανεβάσεις ένα έως τρία έργα σου.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την Τετάρτη 19 Αυγούστου έως την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020.

Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που αποτελούν οι επαγγελματίες Φωτογράφοι – εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με βάση την ποιότητα, την πρωτοτυπία και την τεχνική αρτιότητα τους.

Εάν το πάθος σου είναι η φωτογραφία, τώρα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια πλήρη υποτροφία σπουδών στον Κορυφαίο Εκπαιδευτικό Όμιλο της Χρονιάς 2020!

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει μια πλήρη υποτροφία σπουδών Φωτογραφίαςστο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ενώ ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει μια κάμερα FUJIFILMX-A5. Τα ονόματα των νικητώνθα ανακοινωθούν ηλεκτρονικά μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

*Προϋποθέσεις: Το μέγεθος της φωτογραφίας πρέπει να είναι 2-10ΜΒ, τύπος αρχείου JPEG. Η χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας είναι αποδεκτή.

Υποστηρικτής:FUJIFILM