Πολιτική

Παραιτήθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δράμας

Έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό η παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Δράμας Λιάτση Νικόλαου ενώ η σχετική απόφαση δημοσιεύτηκε ήδη στο ΦΕΚ 131 της 15 Μαρτίου 2019.

Οι λόγοι της παραίτησης του δεν είναι γνωστοί αφού ο κ. Λιάτσης δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα το κείμενο της παραίτησης.

 

Κυριαζίδης Δημήτρης: οφείλει το καθεστώς, να διορίσει ένα πιστό μέλος της οικογένειας

Με σαρκαστικό ύφος σχολιάζει την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Δράμας ο βουλευτής Ν.Δ. Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης, σε σχετική ανακοίνωση του:

«Οφείλουμε δημόσια ν’ αναγνωρίσουμε την τεράστια συμβολή αλλά και τη μεγάλη αρνητική προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, αλλά και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στα θέματα Υγείας του Νομού και ταυτοχρόνως να τους «ευχαριστήσουμε» για την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου, που κατέβαλε ομολογουμένως κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, μη υποκύπτοντας και μη ενδίδοντας  στις εν πολλοίς αφόρητες πιέσεις του καθεστώτος.

Μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ (131/15-03-2019) και της εν αυτή απόφασης παραίτησης ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ως οφείλει άλλωστε το καθεστώς, επιτέλους να διορίσει ένα πιστό μέλος της οικογένειας, προκειμένου να διαπρέψει, όπως και σε όλα τ’ άλλα ζωτικής σημασίας για τον τόπο ζητήματα και για το ζήτημα της υγείας.

Περαστικά μας».