Κοινωνία

Στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου Δράμας, η κλεμμένη σορός του 76χρονου

Στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου της Δράμας βρέθηκε η κλεμμένη σορός του 76χρονου άνδρα που «εξαφανίστηκε» από νεκροταφείο στην Ελευθερούπολη. Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασαν οικογενειακό τάφο και έθαψαν την σορό του άνδρα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα newsit.gr από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (07.05.2021) έξω από το νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα υπήρχαν περιπολικά και αστυνομικοί. Στο σημείο βρέθηκε και εισαγγελέας, και παρουσία του ανοίχτηκε ο τάφος, όπου βρέθηκε τυλιγμένη σε νάιλον η σορός του 76χρονου!

Όλα ξεκίνησαν ότι η δεύτερη σύζυγος του άνδρα ανακάλυψε, λίγο μετά την κηδεία του συζύγου της, ότι στο φέρετρο δεν ήταν εκείνος, αλλά άχυρα! Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η σορός.

Τα… στοιχεία οδήγησαν έως τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του ο 76χρονος και όπου παντρεύτηκε για πρώτη φορά και είχε αποκτήσει τον γιό του, ο οποίος είναι σήμερα ιερέας. Στην Ελευθερούπολη της Καβάλας ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του.

Η αστυνομία ερευνά συγκεκριμένο πρόσωπο, από το στενό συγγενικό κύκλο του 76χρονου και εξετάζει το ενδεχόμενο η σορός να μεταφέρθηκε στον συγκεκριμένο τάφο.

Πηγή: newsit.gr