Κοινωνία

Τ. Νικολαίδης: “Να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν ως πρόβατα τους Δραμινούς” – Εμπαιγμός η απάντηση του Υπουργείου Υγείας

Την αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας έχει προκαλέσει η δημόσια απάντηση του Υπουργείου Υγείας σε αναφορά του βουλευτή Δράμας του ΠΑΣΟΚ Τάσου Νικολαΐδη όσον αφορά το πάγιο και διαχρονικό αίτημα της Δράμας για δημιουργία Μονάδας ημερήσιας χημειοθεραπείας στο νοσοκομείο Δράμας.

Το Υπουργείο απάντησε ότι λειτουργεί ήδη και πως μάλιστα η συγκεκριμένη Μονάδα, παρουσίασε τον Μάρτιο του 2024 ποσοστό κάλυψης κλινών 79%.

Εμπαιγμός και προσβολή προς τους καρκινοπαθείς της Δράμας

Ως εμπαιγμό και προσβολή προς τους καρκινοπαθείς της Δράμας και γενικότερα προς το σύνολο της τοπικής κοινωνίας χαρακτήρισε την απάντηση του Υπουργείου Υγείας, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης.

Ζητά μάλιστα να μάθουν οι Δραμινοί, ποιοι έδωσαν αυτά τα ψευδή στοιχεία στο Υπουργείο Υγείας.

“Να σταματήσουν να μας αντιμετωπίζουν ως πρόβατα”

“Να σταματήσουν να μας αντιμετωπίζουν ως πρόβατα, όλα τα κυβερνητικά στελέχη που έρχοντε στη Δράμα” ανέφερε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο κ. Νικολαίδης και ζήτησε απο τον τον Περιφερειάρχη κ. Τοψίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μουρβετίδη να αναλάβουν επιτέλους προτωβουλίες και να συγκαλέσουν ευρεία συσκεψη στη Δράμα με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών παραγόντων του νομού, στην κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων της Δράμας.

Ακούστε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης του κ. Νικολαίδη στον ALPHA NEWS 95,5 για το θέμα της απάντησης του Υπουργείου Υγείας: