Με ανάρτηση της, η πρόεδρος του σωματείου μικροπωλητών Δράμας Βούλα Παπαδοπούλου ενημερώνει ότι η ομοσπονδία σωματείων πωλητών λαϊκών αγορών παραγωγών και επαγγελματιών Ελλάδος εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης προσέφυγε στη δικαιοσύνη, για την ίδρυση της θεματικής βραχυχρόνιας αγοράς στην πόλη της Δράμας, επειδή – όπως ισχυρίζεται – με φωτογραφική μεροληπτική διάταξη, έδωσε σε προτεραιότητα την δυνατότητα συμμετοχής μόνο σε παραγωγούς λαϊκής αγοράς, παραβλέποντας τον νόμο 4849/2021 που ρητά αναφέρει ότι για τους πωλητές λαϊκών αγορών επιτρέπει μόνο το 10%.
Με αυτό τον τρόπο απέκλεισε επαγγελματίες λαϊκών αγορών, και επαγγελματίες με άδεια για βραχυχρόνιες αγορές.
«Ο λόγος της κατ’ επίφαση ΊΔΡΥΣΗΣ θεματικής βραχυχρόνιας αγοράς στην πόλη της Δράμας είναι για να αντικαταστήσει την παράνομη επί δέκα χρόνια πράσινη αγορά για δέκα χρόνια
Και τώρα καλείται η δικαιοσύνη να απόδοσή το αίσθημα δικαίου μεταξύ των πωλητών αλλά και του στεγασμένου Εμπορείου» αναφέρει στην ανάρτηση της.