Κοινωνία

Το 518 ΤΠ στο Νευροκόπι μετατρέπεται σε έναν σύγχρονο αθλητικό χώρο – Συνάντηση του Δημάρχου με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Θετικά αντιμετωπίζεται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πρόταση του Δήμου Νευροκοπίου για μετατροπή των υπαρχουσών εγκαταστάσεων του πρώην 518 Τάγματος Πεζικού, σε έναν σύγχρονο αθλητικό χώρο, που θα μπορεί μελλοντικά να φιλοξενεί ομάδες για την προετοιμασία τους.

Για το θέμα συναντήθηκε ήδη ο Δήμαρχος Νευροκοπίου Λευτέρης Ταμπουρίδης με τον υφυπουργό Νικόλαο Δαβάκη και Δραμινό εφοπλιστή, ο οποίος εξέφρασε τη βούλησή του να στηρίξει την προσπάθεια.

«Η χρηματοδότηση της μελέτης αποτελεί το πρώτο βήμα για την υλοποίηση ενός έργου με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα, που θα προσφέρει σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης για όλους. Ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο Δήμαρχος Νευροκοπίου Λευτέρης Ταμπουρίδης.

Εξετάστηκε, επίσης, η δυνατότητα παραχώρησης της Λέσχης Αξιωματικών Κάτω Νευροκοπίου, η οποία δύναται να αποκτήσει κοινωνικό χαρακτήρα, προσφέροντας χώρους πολιτισμού και κοινωνικών δραστηριοτήτων τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής.