Ενδιαφέροντα

Δράμα: Βανδαλισμοί στην Καλλίφυτο και τον Μυλοπόταμο

Άγνωστοι βανδάλισαν χθες το βράδυ τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καλλιφύτου προκαλώντας ζημιές στον κήπο που έχει δημιουργηθεί για να καλλιεργούν τα παιδιά λαχανικά.

Έσπασαν τις σωληνώσεις που υπήρχαν στο χώρο, στράβωσαν τα λούκια ενώ πριν λίγες ημέρες ημέρες, έβγαλαν και πέταξαν τα πλακάκια της αυλής.

«Πρόκειται για ένα συχνό φαινόμενο το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε» ανέφερε ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Φώτης Σαββαίδης.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι «γνωστοί άγνωστοι» έκαψαν μια ξύλινη ζαρντινιέρα στον χώρο του νηπιαγωγείου, ο οποίος την προηγούμενη ημέρα είχε βαφεί και καθαριστεί.

Το πρωί της Τετάρτης συνεργείο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Δράμας προέβη στην αποκατάσταση των ζημιών.

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος ανέφερε πως πριν λίγες ημέρες υπήρξαν βανδαλισμοί και στον Μυλοπόταμο ενώ σημείωσε ότι ο Δήμος Δράμας ήδη ακολουθεί την νόμιμη διαδικασία με στόχο τον εντοπισμό των ατόμων που κάνουν τους βανδαλισμούς και την υποδειγματική τους τιμωρία.

«Είναι απαράδεκτες αυτές οι ενέργειες» ανέφερε «είναι κρίμα να επιβαρύνεται ο Δραμινός δημότης, τα ποσά αυτά που απαιτούνται για την αποκατάσταση των βανδαλισμένων χώρων.