Ενδιαφέροντα

Νέα δολοφονία αδέσποτου με φόλα, στην περιοχή Αγίου Χρυσοστόμου Δράμας

Δυστυχώς ο Χάρης δεν μπόρεσε να γλυτώσει από τον οδυνηρό θάνατο που προκαλούν οι φόλες. Ήταν θέμα χρόνου να χάσει την ζωή του, από τα χέρια του δειλού και δόλιου δολοφόνου του. Αν και πρόσεχε πάρα πολύ από ποιους ανθρώπους θα λάβει την τροφή του, φαίνεται ότι ο δολοφόνος του, μπόρεσε να τον ξεγελάσει και να τον δηλητηριάσει. Ζούσε στην διασταύρωση, πάνω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χρυσοστόμου, παρέα με την υπέροχη και εντελώς άκακη Χαρούλα, η οποία δηλητηριάστηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, λίγους μήνες πριν. Κατά πάσα πιθανότητα, ο δολοφόνος ήταν ο ίδιος.

Στόχος του ήταν από την πρώτη στιγμή, ο μεγαλόσωμος και αψύς( σε κάποιες περιπτώσεις) Χάρης. Δεν μπόρεσε να τον ξεγελάσει την πρώτη φορά και σκότωσε την Χαρούλα.

Αυτή τη φορά τα κατάφερε.

Σημείωση:   Το όνομα Χάρης το έλαβε από τους ανθρώπους που τον φρόντιζαν. Έπασχε από λεϊσμανίαση και με την εντατική φροντίδα κάποιων φιλόζωων, μπόρεσε να ξεπεράσει την ασθένεια, σε μεγάλο βαθμό και να πάρει “χάρη” για ζωή.

Ο δολοφόνος του, είχε διαφορετική άποψη…

Ο Χάρης και η Χαρούλα όταν ζούσαν παρέα στη διασταύρωση…

 Φίλοι των Ζώων Δράμας: Ένας Δολοφόνος ζώων ζει ανάμεσά σας 

Ο σύλλογος Φίλοι των Ζώων Δράμας ανέδειξαν το γεγονός με ανάρτηση τους και ζητούν πληροφορίες για την δολοφονία του ζώου:

 Ξημερώματα Δευτέρας έπεσαν φόλες στην περιοχή του Εθνικού στην Δράμα και κοντά στον Αγ.

Χρυσόστομο.

Νεκρό ένα αδεσποτούλι που φροντίζονταν χρόνια στην γειτονιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ σ´ όσους ζουν στην περιοχή και έχουν ζωάκια.

Ένας Δολοφόνος ζώων ζει ανάμεσά σας 

Όποιος είδε κάτι ύποπτο ή γνωρίζει ποιό ανθρωπόμορφο τέρας το έκανε, μην διστάσει να τον καταγγείλει. Αν όχι στην αστυνομία τουλάχιστον στήλτε μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου μας.

Κοινοποιήστε 🆘