Πολιτική

Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας από τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. Δράμας Αλ. Γεωργιάδη

Συνεργασία, Ομαδικότητα, Δυναμικότητα
Με αυτές τις τρείς λέξεις – οι οποίες ουσιαστικά αποτελούν και τη βασική δέσμευση του, για την μελλοντική πορεία της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ.- έκλεισε το δημόσιο ευχαριστήριο του προς τους ψηφοφόρους του κόμματος, ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Δράμας Αλέξανδρος Γεωργιάδης.
Ο κ. Αλέξανδρος Γεωργιάδης ο οποίος εξελέγη στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. έναντι του συνυποψηφίου του Λευτέρη Γεωργιάδη, στο μήνυμα του, έδωσε προοπτική ενότητας στο κόμμα και υποσχέθηκε πως αποκλειστικός γνώμονας του, είναι το  όφελος της Δράμας και της Ν.Δ.
Το ευχαριστήριο μήνυμα του Αλέξανδρου Γεωργιάδη
Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας σε αυτήν την κορυφαία για την παράταξή μας εκλογική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε είτε με φυσική παρουσία, είτε ηλεκτρονικά.
Μια διαδικασία που ανέδειξε τους τοπικούς εκπροσώπους της παράταξής μας και στους οποίους εύχομαι καλή θητεία. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους εθελοντές, που φρόντισαν για την άριστη διεξαγωγή των εκλογών.
Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου που με τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας στις εκλογές για τη θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Δράμας.
Είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή για εμένα προσωπικά.
Με συνεργασία, ομαδικότητα και δυναμικότητα προχωράμε όλοι μαζί, με αποκλειστικό γνώμονα το όφελος του τόπου μας και της παράταξής μας.