Ενδιαφέροντα

RAVENNA No1, και επίσημα ένα ελληνικό superbrand!

Ο θεσμός των Superbrands είναι παγκοσμίως ο πιο αναγνωρισμένος στον χώρο της επιχειρηματικότητας, στον οποίο αναδεικνύονται και επιβραβεύονται οι κορυφαίες εταιρείες ανά τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, για το έτος 2018-2019, σε μια λαμπερή τελετή που διεξήχθη τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βραβεύθηκε και η γνωστή εταιρεία RAVENNA ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περίπου 1500 καταξιωμένες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Το βραβείο απονεμήθηκε από τον κύριο Σίμο Αναστασόπουλο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Πετσιάβας Α.Ε. και πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού εμπορικού επιμελητηρίου στον κύριο Ανδρέα Πλάτωνα Βρεττό πρόεδρο και διευθύνοντα συμβούλου της RAVENNA Α.Ε.

 

Η RAVENNA, μία σημαντική και οικονομικά σταθερή επιχείρηση στον κλάδο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά, έχοντας επιπλέον κάνει άνοιγμα και στον χώρο του επίπλου και του φωτισμού.

Διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, που καλύπτει από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες.

Μετά το πρώτο κατάστημα του Σχηματαρίου, αυτό της Θεσσαλονίκης και φυσικά το πετυχημένο e-shop ravenna.gr, αναμένεται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, το νέο κατάστημα RAVENNA στον Κηφισό, σε έναν χώρο 6.500 τ.μ., το οποίο θα προσφέρει 42 νέες θέσεις εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία RAVENNA ήταν η μοναδική εταιρεία που βραβεύτηκε στον κλάδο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής.