Κοινωνία

Δήμος Δράμας: Αυστηρά μέτρα στην καθαριότητα – Η παράνομη απόθεση ογκωδών αντικειμένων συνεχίζεται χωρίς σταματημό

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Δράμας προειδοποιεί του πολίτες που αψηφούν την σχετική νομοθεσία περί καθαριότητας και αφήνουν χωρίς καμία ειδοποίηση ογκώδη αντικείμενα σε διάφορα σημεία της πόλης ότι πλέον θα ψάχνει τα απορρίμματα και αν εντοπίζει στοιχεία των πολιτών που παράνομα τα πέταξαν, θα προχωρά στην επιβολή των ανάλογων διοικητικών προστίμων.

Σε ανακοίνωση της αναφέρει μάλιστα ότι επειδή το φαινόμενο της παράνομης απόθεσης ογκωδών αντικειμένων συνεχίζεται χωρίς σταματημό, θα προχωρήσει σε εντατικοποίηση των ελέγχων.

Αφορμή της λήψης πιο αυστηρών μέτρων ήταν τα συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα περιστατικά παράνομης απόθεσης ογκωδών αντικειμένων δίπλα από κάδους απορριμμάτων, στις οδούς Καλλιπόλεως και Βουλγαροκτόνου Βασιλείου.