Αρκετά προβλήματα δημιούργησε στην πόλη της Δράμας το χθεσινό απογευματινό μπουρίνι. Εκατοντάδες κλαδιά έπεσαν και τέσσερα μεγάλα δέντρα είτε ξεριζώθηκαν είτε έσπασαν, λόγω του ξαφνικού, σφοδρού αέρα.
Πάνω από 200 τηλεφωνήματα δέχτηκε η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Δράμας προκειμένου να παρέμβει για την αποκατάσταση της ομαλότητας.
Νωρίς το πρωί σήμερα Τρίτη 19 Αυγούστου, συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου επισκέφτηκε τα σημεία που υπήρξαν ζημιές και προχώρησαν στην απομάκρυνση των ξεριζωμένων δέντρων και των σπασμένων κλαδιών.
Από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις ήταν ένα δέντρο το οποίο ξεριζώθηκε από τον άνεμο στα Ά κοιμητήρια, δύο τεράστια κλαδιά που έσπασαν σε δέντρο στο προαύλιο του 4ου δημοτικού σχολείου καθώς και μεγάλα κλαδιά που αποκολλήθηκαν από δέντρα στην περιοχή της Φιλίππου και στους πρόποδες του Κορυλόβου.