Πολιτισμός

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Εγκαινίασε το νέο του Εκπαιδευτικό Εστιατόριο“SensesofTaste”

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού εστιατορίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 “SensesofTaste”στη Θεσσαλονίκη, παρουσία και του Δημάρχου της πόλης, κυρίου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Μέσα στο εκπαιδευτικό εστιατόριο, το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου επί της οδού Ερμού 35 στη Θεσσαλονίκη, οι σπουδαστές των τομέων Γαστρονομίας και Τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία για hands-on πρακτική σε πραγματικές συνθήκες, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους.

Η κορυφαία εκπαιδευτική ομάδα του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 φωτογραφίζεται έξω από το χώρο του εστιατορίου
Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Οι σπουδαστές του τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εντυπωσίασαν με τον άψογο επαγγελματισμό τους

Το εστιατόριο θα υποδέχεται τους γονείς των σπουδαστών και τους εξαιρετικούς προσκεκλημένους του σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις για να τους προσφέρει γεύμα και εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, αντάξιο βραβευμένων εστιατορίων.

Την κορδέλα έκοψε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κύριος Ιωάννης Καρανταλής, πλαισιωμένος από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κων/νο Ζέρβα, τη Σύμβουλο Διοίκησης του Ομίλου, κα Νίκη Καρανταλή, τη Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, κα Όλγα Κριτσιμά και το Γενικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, κ. Χρήστο Κιούση.

Την κορδέλα έκοψε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κ. Γιάννη Καρανταλής, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κων/νο Ζέρβα

Ο κ. Καρανταλής απευθύνθηκε στο διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό Γαστρονομίας και Τουρισμού, ευχαριστώντας τους για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στην πρώτη σχολή Μαγειρικής στην Ελλάδα. «Αυτό το εστιατόριο είναι ένα δώρο για εσάς και τους σπουδαστές, για να μαγειρεύετε και να προσφέρετε στους καλεσμένους τις υπέροχες συνταγές σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ζέρβας, εξέφρασε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που αποτελεί επένδυση για τη Θεσσαλονίκη: «Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επενδύει στη γαστρονομία και τί καλύτερο από το να προσφέρουμε στον κόσμο καλό φαγητό, το οποίο επιμελούνται νέα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποδέχθηκε την πρόσκληση – πρόκληση να μαγειρέψει και ίδιος στο πλαίσιο μελλοντικής εκδήλωσης.

Κλείνοντας, ο κ. Χρήστος Κιούσης, αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας του νέου εστιατορίου, τονίζοντας: «Θέλουμε να δώσουμε τη χαρά σε πολύ κόσμο να δει τη δουλειά των εκπαιδευτών και των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, καθώς είμαστε η πιο πετυχημένη σχολή στον τομέα Γαστρονομίας και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό».

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κων/νος Ζέρβας φωτογραφίζεται με τα μέλη της ανώτατης διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Από αριστερά: κ. Χρήστος Κιούσης, Γενικός Δ/ντης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, κα Όλγα Κριτσιμά, Γενική Δ/ντρια Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Κ. Γιάννης Καρανταλής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κα Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας συνομιλεί με τον βραβευμένο bartender και εκπαιδευτή του τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κ. Γιώργο Φλώρο
Μέλη του διοικητικού προσωπικού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Από αριστερά: κα Ευαγγελία Σαμάνη, Εκπαιδευτικός Σύμβουλος, κα Όλγα Παπαδοπούλου, Υποδιευθύντρια ΙΕΚ & Κ.Δ.Β.Μ2 ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης, κα Αναστασία Ρίζου, Δ/ντρια Σχολής Γαστρονομίας & Τουρισμού, κα Ντόλη Ζερβού, Δ/ντρια Σχολής Μόδας & Ομορφιάς, κα. Όλγα Κριτσιμά, Γενική Δ/ντρια Ομίλου, κα Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης και κα Σοφία Γεωργακάκη, Υπεύθυνη τομέα Γαστρονομίας
Η διασκέδαση και οι selfie δεν έλειψαν από τη βραδιά!
κα Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης και η κα Αναστασία Ρίζου, Διευθύντρια Σχολής Γαστρονομίας & Τουρισμού φωτογραφίζονται με τον πολυβραβευμένο chefκαι εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Απόστολο Αλτάνη.

Στην τελετή παραβρέθηκε, λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης του covid-19,περιορισμένος αριθμός προσκεκλημένων, ανθρώπων των media, δημοσιογράφων και foodbloggers, καθώς και μέλη του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές γεύσεις που ετοίμασαν οι σπουδαστές, στη πρώτη αυτή επίσημη εκδήλωση του εστιατορίου.