Sports

Ενδιαφέρον για τη Δόξα Δράμας από Σερραίους επιχειρηματίες(;)

«Σάρκα και οστά» φαίνεται να παίρνουν τα διάφορα σενάρια περί αγοράς της Δόξας Δράμας.

Ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας FONH.GR όχι μόνο επιβεβαιώνει τις φήμες περί αγοράς της Δραμινής ομάδας αλλά αναφέρεται σε λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία, που φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Δραμινής ομάδας ανήκει σε Σερραίους επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν θέσει ως μπροστάρη των κινήσεων τους, τον παλιό παίκτη της ομάδας – με καταγωγή από τον Προβατά Σερρών – Σάκη Τραγιάννη.

Το δημοσίευμα υπογράφει ο Κώστας Δελής.

Σερραίοι επιχειρηματίες θέλουν την Δόξα Δράμας με μπροστάρη τον Σάκη Τραγιάννη

Επενδυτικό ενδιαφέρον υπάρχει για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Δόξας Δράμας από Σερραίους επιχειρηματίες. Το θέμα αποκαλύπτει το FONH.GR και ένας παλιός παίκτης της ομάδας ο Σάκης Τραγιαννης θα είναι μπροστάρης του νέου σχήματος.

Μπροστάρης ο Σάκης Τραγιάννης

Ο παλαίμαχος παίκτης με καταγωγή από τον Προβατά, μας ανέφερε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται έτσι ώστε η Δόξα Δράμας να αλλάξει χέρια… Ήδη έχει υπάρξει με τον κ Χατζηελευθερίου τηλεφωνική επικοινωνία.

Μάλιστα την Παρασκευή (19.00) αναμένεται στα γραφεία της Δόξας που βρίσκονται στο γήπεδο, να γίνει συνάντηση μεταξύ του κ. Ηλία Χατζηελευθερίου και της ομάδας του Σάκη Τραγιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παρόν στην συνάντηση θα δώσουν και οι Σερραίοι επιχειρηματίες.

Και η διοίκηση όμως της Δόξας με πρόσφατη ανακοίνωση της θέλει να διασφαλίσει τα συμφέροντα της εταιρείας και αν και εφόσον υπάρξει συμφωνία για την μεταβίβαση των μετοχών, να γίνει με ομαλό τρόπο η διαδοχή.

Πηγή:fonh.gr