Πολιτική

Επίσκεψη βουλευτή και αντιπεριφερειάρχη στο Τελωνείο της Εξοχής

Tο κτίριο του Διασυνοριακού Ελέγχου Διαβατηρίων στην Εξοχή, επισκέφτηκαν ο βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Δήμαρχος Νευροκοπίου Γιάννης Κυριακίδης προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί στους συγκεκριμένους χώρους.

Ετοιμότητα, και γρήγορους ρυθμούς στις εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου και γενικότερα στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής, διαπίστωσε ο βουλευτής Δράμας, σύμφωνα με ανακοίνωση του:

«Συναντήσεις στο Λεκανοπέδιο Νευροκοπίου»

 Χτες, Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, ομού μετά του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιώργου Παπαδόπουλου επισκεφθήκαμε την έδρα του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, όπου πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Κυριακίδη. Συζητήσαμε σε πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα, θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου Νευροκοπίου.

Ο βουλευτής Ν.Δ. Μπλούχος Κωνσταντίνος(δεξιά) και ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος στο γραφείο του Δημάρχου Νευροκοπίου Γιάννη Κυριακίδη

Επίσης, επισκεφθήκαμε μαζί, το κτίριο του Διασυνοριακού Ελέγχου Διαβατηρίων στην Εξοχή, όπου κάναμε αυτοψία στις εγκαταστάσεις. Ενημερωθήκαμε για τα υφιστάμενα προβλήματα από την υποδιοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος Κ. Νευροκοπίου κυρία Μαρία Ζαχοπούλου. Πέραν των άλλων, διαπιστώσαμε την ετοιμότητα και τους γρήγορους ρυθμούς με τους οποίους η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με το δυναμικό παρών του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Παπαδόπουλου προχωρά τα έργα ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου και προχωρά στον στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής.

Χαίρομαι ιδιαίτερα, διότι διαπιστώνω πως, οι θεσμικοί παράγοντες του τόπου μας, με ομόνοια και διάθεση συνεργασίας, ολοένα και περισσότερο συντονίζονται στις αρχές του επιτελικού κράτους που επαγγέλθηκε ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης.