Πολιτική

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δράμας: συνεχίζουμε αποφασιστικά σε πείσμα όσων απεργάζονται τη διάλυση του κόμματος

Μετά τις αποχωρήσεις των 22 στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, οι παραμένοντες στο κόμμα επιχειρούν να αναστρέψουν το κλίμα στηρίζοντας δημοσίως τον πρόεδρο Στέφανο Κασελάκη.

Ο βουλευτής Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος καθώς και τα μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν ανακοίνωση με τίτλο «Τέλος η εσωστρέφεια!» με την οποία δηλώνουν ότι παραμένουν στο κόμμα.

Το δελτίο τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δράμας

«Τέλος η εσωστρέφεια!»

Τα μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΔΡΑΜΑΣ, καθώς και ο βουλευτής Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος,

  • σεβόμενοι τις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής Προέδρου και την καθαρή εκλογή του σ. Στέφανου Κασσελάκη ως νέου Προέδρου του κόμματος,
  • το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου που ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αξιωματική Αντιπολίτευση και αναλογιζόμενοι τις μεγάλες ευθύνες που έχουμε απέναντι στην Κοινωνία,

Παραμένουμε σταθερά ενεργοί στον αγώνα της υπεράσπισης της κοινωνίας με σχέδιο, υπευθυνότητα και  αγωνιστικότητα απέναντι στην πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Θα προσπαθήσουμε να ξανακάνουμε το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το κόμμα της Σύγχρονης Αριστεράς,  κυβερνητική δύναμη.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε λύσεις  στα ουσιαστικά   προβλήματα της δραμινής και ελληνικής κοινωνίας όπως το διαρκώς αυξανόμενο κύμα ακρίβειας, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο  που στοχοποιεί τους Ελεύθερους Επαγγελματίες,  η διάλυση του ΕΣΥ, η αποσάθρωση του Αγροτικού Τομέα, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων και η συρρίκνωση μισθών και συντάξεων, ο νέος Προϋπολογισμός Λιτότητας.

Σε πείσμα όσων απεργάζονται τη διάλυση του κόμματος και θέλουν τον αριστερό και προοδευτικό κόσμο διχασμένο, η ΝΕ και τα στελέχη των οργανώσεων  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΔΡΑΜΑΣ,  συνεχίζουμε αποφασιστικά  με οδηγό την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα και τον ίδιο στο πλευρό μας, πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί, δίπλα και μέσα στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας.