Χωρίς κατηγορία

Γρηγόρης Μιχαηλίδης: Έλλειμμα διαλόγου στο τοπικό ΠΑΣΟΚ – Κανείς δεν ευθύνεται για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Δράμα;

Έλλειμμα σοβαρού και ουσιαστικού διαλόγου στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στη Δράμα, έθεσε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο Επίκουρος Καθηγητής της Νομικής σχολής του πανεπιστημίου Λευκωσίας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρης Μιχαηλίδης.

Ποιος ευθύνεται για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κατέβηκαν με τον Μέτιο;

«Μπορεί αλήθεια να μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν έχει γίνει καμία συζήτηση στο κόμμα, για τον λόγο για τον οποίο στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές, μεγάλα και σπουδαία στελέχη μας, πρώην σύντροφοι, βρέθηκαν στο δεξιόστροφο ψηφοδέλτιο του κυρίου Μέτιου;

Γιατί το βάζουμε κάτω από το χαλί και το προσπερνάμε το φαινόμενο αυτό;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαηλίδης και σημείωσε ότι πρόκειται για αποτυχία του πολιτικού χώρου του ΠΑΣΟΚ.

 Δεν έχει κανείς ευθύνη για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Δράμα;

Δεν έμεινε όμως μόνο στις περιφερειακές εκλογές.

Έθεσε και θέμα ευθυνών όσον αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο Δράμας.

«Δεν έχει κανένας ευθύνη στον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο στη Δράμα, για το γεγονός ότι νικητής των εκλογών ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος, από τον χώρο της Ν.Δ.;

Μιλώντας γενικότερα ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα τόσο στη μείζονα όσο και στην ελάσσονα αντιπολίτευση στη χώρα

 Αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέχουν κριτικής

«Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι σοβαρά αυτά που συμβαίνουν,  δεν αντέχουν κριτικής.

Στο ΠΑΣΟΚ η αδυναμία διαφαίνεται, γιατί δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ».

Φυσικά και δεν κρέμασα τα παπούτσια της πολιτικής

Ο κ. Μιχαηλίδης πάντως ξεκαθάρισε στη συνέντευξη του ότι «δεν έχει κρεμάσει τα παπούτσια» όσον αφορά την ενεργό συμμετοχή του σε εκλογές.

Είπε ότι το διάστημα αυτό είναι αφοσιωμένος στην ακαδημαϊκή του καριέρα και πως στο μέλλον θα λάβει τις αποφάσεις του όσον αφορά την πολιτική του πορεία.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πολιτική σκηνή

Σημείωσε δε με έμφαση ότι η πολιτική σκηνή έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για κάποιον που αγαπά τον τόπο του – αναφερόμενος στο πρόσωπο του φυσικά –  σίγουρα δημιουργεί σκέψεις, που πολύ πιθανόν να γίνουν δράση.

Σε μια διόλου τυχαία αναφορά του, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως ο κάθε πολιτικός που πολιτεύεται, δεν πρέπει να έχει οφειλές και χρέη προς το κράτος.

«Θέλω να σας πω, ότι λόγω της προηγούμενης επαγγελματικής του δραστηριότητας, με άγγιξε η οικονομική κρίση. Δούλεψα σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και τώρα είμαι πλέον στη θέση, να μην έχω καμία οφειλή προς το κράτος. Από αυτό απελευθερώθηκα» είπε χαρακτηριστικά