Πολιτική

Περικλής Κωφίδης: αποσύρω την υποψηφιότητα μου-η κατάντια στην τοπική ΝΔ και οι ευθύνες των προσώπων

Την απόσυρση της υποψηφιότητας του για την θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Δράμας στις ερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, ανακοίνωσε με δημόσια τοποθέτηση του στα social media ο Περικλής Κωφίδης.

Στην ανάρτηση του, μιλά για κατάντια της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ και σημειώνει ότι την ευθύνη για αυτή την κατάσταση έχουν συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία και κατονομάζει.

Διαβάστε την ανάρτηση του Περικλή Κωφίδη

Την ευθύνη για την κατάντια στην τοπική οργάνωση της Ν.Δ έχουν όλα τα στελέχη που σιωπούν και βολεύονται με την κατάσταση αυτή!!

Ποιοι είναι αυτοί;

Ο Βουλευτής Δράμας….ο πρώην βουλευτής…οι υποψήφιοι βουλευτές…οι εκλεγμένοι με την Νέα Δημοκρατία παντού…τα μέλη της παράταξης…και τελευταίους αφήνω τους υπεύθυνους του κόμματος στην Δράμα!!!

Θέλουν την Δράμα χαμηλά….θέλουν την Δράμα εξαρτώμενη από άλλους Νομούς!!!

Θέλουν την Δράμα ….παράρτημα Καβάλας με όλο το συμπάθιο στους γείτονες…

Αποσύρω την υποψηφιότητα μου γιατί κουράστηκα να μάχομαι μόνος με το κατεστημένο που χρόνια έχει ρίζες στον Νομό μας και εξακολουθεί να κάνει κουμάντο σε όλα!!!

Οι ανατροπές  θέλουν ανθρώπους που να το λέει η καρδιά τους, θέλει ανθρώπους που να μην έχουν εξάρτηση (δύσκολο αυτό για εδώ), θέλει ανθρώπους που να αγαπάνε τον Νόμο και όχι την καρέκλα που τους “δίνουν” απλόχερα οι υπόγειες διαδρομές ανθρώπων που κρατούν χαμηλά τον Νόμο μας!!!

Ξέρω ποιος είμαι….ξέρω τι ήθελα να κάνω για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ,μια παράταξη που είχε αξίες που τις ενέπνευσε σε όλους μας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Εθνάρχης!!Ξέρω ποιος είμαι και δεν χρειάζομαι πιστοποίηση από κανέναν “σουρωμένο” ,κανέναν με 3,4,5 θέσεις ….και από κανέναν διορισμένο καρεκλοκεφαλο-η, που ξεχνάει εύκολα γιατί  τον έχουν τοποθετήσει, σε κάποια θέση και γιατί!!!Πήρατε θέσεις γιατί είσασταν (😉  …είσασταν μέλη στην μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και σας έσπρωξε κάποιος και όχι με την προσφορά σας στον χώρο!!!

Αν θέλουμε η’ θέλετε να αλλάξει κάτι υπήρχε τρόπος!!!Ανάθεμα στις λάθος νοοτροπίες ανθρώπων και σύγκρουση με το λάθος….Χτύπησα πόρτες ,ζήτησα βοήθεια….άλλοι τις άνοιξαν ,άλλοι αδιαφόρησαν και άλλοι με υποτίμησαν !!Υποτίμησαν τον κόσμο που θέλει αλλαγές αλλά αδυνατεί να βγει μπροστά γιατί είναι χρόνια εξαρτώμενος για την επιβίωση του από “τίμιους” εκλεγμένους που τον κρατούν ενέχυρο για το δικό τους αύριο!!!Δεν θέλετε αλλαγές…δεν θέλετε να πάει η Δράμα μπροστά ,γιατί σας ενδιαφέρει μόνο η επόμενη μέρα για σας….την εκλογή σας η’ την επανεκλογή σας!!

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκαν … συνομίλησαν … προβληματίστηκαν μαζί μου εδώ και σχεδόν 1 χρόνο και…και αποσύρομαι γιατί δεν μπορώ να βάλω σε αυτήν την καταστροφική διαδικασία ανθρώπους άξιους που ήθελαν να βοηθήσουν και δεν θέλω να ξαναζήσουν και αυτοί τραγικές καταστάσεις όπως το 2018(Δοξάτο και αλλού)!!!

Δεν ζητώ συγνώμη…προσπάθησα, δεν ήθελαν ανθρώπους με άποψη, θέλουν φυτά…γλάστρες και σουρωμένους!!

Με απέραντη εκτίμηση σε αυτούς που αφουγκράστηκαν  το πρόβλημα και στάθηκαν δίπλα μου….και αυτό το σέβομαι!!!Δεν θα σεβαστώ όμως όλους αυτούς που θεωρούσαν ότι με “δούλευαν” με τις μπούρδες που μου έλεγαν!!!!Ξέρω ποιος είμαι….ξέρω τις δυνατότητές μας…ξέρω πλέον εδώ και χρόνια το παιχνίδι, αλλά δεν παίζω ευτυχώς για μένα έτσι!!!!Το ξεκάθαρα ήταν η σημαία μου και αυτό κάνω τώρα!!!

Και αν προκληθώ η’ ακούσω κάτι, θα επανέλθω δριμύτερος και με κόστος για τους…άλλους!!!!

Ακόμα και σήμερα καμιά ενημέρωση για τις εκλογές στην επίσημη σελίδα της ΔΕΕΠ!!!

Αυτό σας φτάνει;