Πολιτική

Πολιτικό απολογισμό για την Ονειρούπολη ανακοίνωσε ο κ. Μαμσάκος

Πολιτικό απολογισμό για την Ονειρούπολη πρόκειται να πραγματοποιήσει η δημοτική αρχή Δράμας και ο Δήμαρχος Χριστόδουλος Μαμσάκος αμέσως μετά την ανάρρωση του, λόγω covid, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του στον τύπο. Καλεί μάλιστα τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συμμετάσχουν στην συζήτηση που θα γίνει – όταν γίνει.

Ο κ. Μαμσάκος κατηγορεί τις αντιπολιτεύσεις και κυρίως την Πόλη και Ζωή για λαϊκισμό και εξυπηρέτηση επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων όσων αφορά την στάση τους στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και την αποχώρηση τους από τη συνεδρίαση, επειδή δεν θέλησαν να συζητήσουν το θέμα του οικονομικού απολογισμού μόνο, απόντος του δημάρχου Δράμας.

Ο πολιτικός απολογισμός θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Δράμας.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Δράμας

«ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ»

Μετά την  δυσάρεστη στάση και αποχώρηση από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίως της ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,κίνηση ανεύθυνη και με καθαρά επικοινωνιακή σκοπιμότητα.

Η Δημοτική μας αρχή δηλώνει ότι δεν πτοείται από τέτοιες συμπεριφορές.

Είμαστε υπέρ της διαφάνειας και της καλόπιστης κριτικής.

Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ είναι για  όλη την δραμινή κοινωνία  και την δημοτική μας αρχή, η κορυφαία εκδήλωση προβολής του τόπου.

Ο άκρατος λαϊκισμός δεν μας εκφράζει.

«Καθαρός ουρανός  αστραπές δεν φοβάται».

Μετά την ανάρρωσή μου σεβόμενος αρχικά τους συμπολίτες μου και τον σημαντικό θεσμό που εκπροσωπώ, θα προτείνω σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα ( Πολιτικός Απολογισμός και το μέλλον του θεσμού),σε νέο Δημοτικό Συμβούλιο για να σταματήσει το Θέατρο του παραλόγου.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ  ΜΕ ΤΟ  ΨΕΜΑ ,ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.

Η Ονειρούπολη ΕΝΩΝΕΙ ..