Πολιτισμός

Άγγελος Καλλίας: Τα ξενοδοχεία της Δράμας άνοιξαν με μηδενικές κρατήσεις

Δυσοίωνο είναι το μέλλον για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Δράμας οι οποίες άνοιξαν στο σύνολο τους την προηγούμενη Δευτέρα.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος των ξενοδόχων Δράμας Άγγελος Καλλίας αν και εξέφρασε την ελπίδα να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα που επικρατεί, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι τουλάχιστον τον πρώτο μήνα λειτουργίας τους, τον Ιούνιο, τα ξενοδοχεία της Δράμας δεν πρόκειται να βγουν οικονομικά.

Είναι σαν να ανοίξαμε πρώτη φορά

“Ανοίξαμε τα ξενοδοχεία μας με μηδέν κρατήσεις και καθόλου προκρατήσεις. Είναι σαν να το ανοίξαμε πρώτη φορά και ξεκινάμε από την αρχή” ανέφερε ο κ. Καλλίας και σημείωσε ότι τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα. Τα σύνορα για τους τουρίστες θα ανοίξουν μετά τις 15 Ιουνίου και την περίοδο αυτή οι μόνοι πελάτες των ξενοδοχείων μπορεί να είναι κάποιοι αντιπρόσωποι εταιρειών και ορισμένοι πολίτες που έρχονται στην πόλη για συγκεκριμένους λόγους.

Τα πράγματα έγιναν τώρα ακόμη χειρότερα

“Δεν υπάρχει προοπτική για τη Δράμα. Έτσι άλλως διανύουμε μια περίοδο χαμηλής πληρότητας για τα ξενοδοχεία μας. Τα πράγματα όμως έγιναν τώρα ακόμη χειρότερα, αφού αναβλήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις που ήταν να πραγματοποιηθούν”

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τους χειμερινούς μήνες

Ο κ. Καλλίας ανακοίνωσε ότι η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας ξεκίνησαν τον σχεδιασμό των κινήσεων τους για το επόμενο χρονικό διάστημα, εστιάζοντας στους χειμερινούς μήνες όπου ο νομός μας κινείται περισσότερο τουριστικά και εξέφρασε την ελπίδα να μην υπάρξει ένα δεύτερο κύμα πανδημίας το φθινόπωρο.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας Άγγελου Καλλία στον ALPHA NEWS 95,5: