Κοινωνία

Άδειο και κλειστό το παρκινγκ του Διοικητηρίου… και παραδίπλα ο κόσμος να ταλαιπωρείται

Την ώρα που χιλιάδες επισκέπτες κατέφταναν στη Δράμα προκειμένου να επισκεφτούν στην Ονειρούπολη, την Δευτέρα, 2η ημέρα των Χριστουγέννων, το παρκινγκ του διοικητηρίουΔράμας παρέμενε ερμητικά κλειστό και άδειο.

Με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο fb ο Μάκης Μουρατίδης ανέδειξε το θέμα με αποτέλεσμα να υπάρξει «έκρηξη» αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο.

Χαρακτηριστικός είναι ο σχολιασμός του Μάκη Μουρατίδη: «Άδειο το παρκινγκ λόγω αργίας. Και παραδίπλα ο κόσμος να ταλαιπωρείται. Πώς να χαρακτηρίσουμε το γεγονός; Αδιαφορία; Απρέπεια; Ασέβεια; Ανοησία; Κάπως αλλιώς;»

Πώς να χαρακτηρίσουμε το γεγονός; Αδιαφορία; Απρέπεια; Ασέβεια; Ανοησία;

Η ανάρτηση του Μάκη Μουρατίδη στο fb:

Καλά Χριστούγεννα και καλά μυαλά.   Χιλιάδες επισκεπτών βρέθηκαν σήμερα στη Δράμα για την Ονειρούπολη. Λογικό είναι να υπάρχει πρόβλημα στο παρκάρισμα των αυτοκινήτων. Όμως οι μπάρες του πάρκιγκ του Διοικητηρίου όπου παρκάρουν οι υπάλληλοι παραμένουν κατεβασμένες. Άδειο το πάρκιγκ λόγω αργίας. Και παραδίπλα ο κόσμος να ταλαιπωρείται. Πώς να χαρακτηρίσουμε το γεγονός; Αδιαφορία; Απρέπεια; Ασέβεια; Ανοησία; Κάπως αλλιώς;

Ώρα 16.00 μμ.

Επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ. Δεν θα αναφέρω λεπτομέρειες της συνομιλίας μας. Θα αναφέρω μόνο ότι, όπως μου είπε, έδωσε εντολή από το Φαλακρό όπου βρισκόταν να ανοίξουν οι μπάρες.