Κοινωνία

Έλλειψη σχεδιασμού απο την δημοτική αρχή Δράμας για την εξεύρεση θέσεων στάθμευσης – Συνέντευξη Μ. Μλεκάνη

Στο μεγάλο πρόβλημα έλλειψης θέσεων στάθμευσης στη Δράμα αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο δημοτικός σύμβουλος Δράμας της παράταξης “Πόλη και Ζωή” Μιχάλης Μλεκάνης.

Επέρριψε ευθύνες στη δημοτική αρχή τονίζοντας ότι η κατάσταση έχει επιδεινωθεί επειδή δεν υπάρχει ούτε σχεδιασμός ούτε πρόνοια για την εξεύρεση θέσεων παρκαρίσματος πριν από την έναρξη κάθε μεγάλου έργου, που δημιουργεί νέα δεδομένα στην πόλη.

Σημείωσε δε ότι η δημιουργία θέσεων στάθμευσης στη Δράμα θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα της παράταξης του, στην περίπτωση που εκλεγεί στην διοίκηση του Δήμου.

Ο κ. Μλεκάνης ανέφερε ότι χρειάζεται πολύ καλός σχεδιασμός όσον αφορά το θέμα αυτό, σε κάθε παρέμβαση που γίνεται στη Δράμα και εστίασε στην πρόνοια που πρέπει να ληφθεί, στο μεγάλο έργο που πρόκειται να ξεκινήσει – μετά τη δωρεά μελετών από την πλευρά του κ. Αποστολίδη – με την αναμόρφωση της κεντρικής πλατείας αλλά και της οδού Εθνικής Αμύνης.

Όσο δε για το πρόβλημα έλλειψης θέσεων στάθμευσης στην οδό 19ης Μαΐου, δεσμεύτηκε ότι η παράταξη του ως δημοτική αρχή, θα επαναδιαπραγματευτεί με τον μισθωτή του δημοτικού πάρκιγκ, την εξασφάλιση δωρεάν θέσεων στάθμευσης για κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του Μιχάλη Μλεκάνη στον ALPHA MEWS 95,5