Sports

Ήττα της Δόξας από την Κέρκυρα – Η νίκη με τον Αιγινιακό την ερχόμενη Κυριακή …μονόδρομος

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται η ομάδα της Δόξας Δράμας μετά την ήττα της από την Κέρκυρα στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Πλέον, η Δόξα βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας και η “νίκη στο επικείμενο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αιγινιακό είναι μονόδρομος”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ, στην ιστοσελίδα της.

Το γκολ της Κέρκυρας στο 87ο λεπτό αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίκτες της Δόξας ως οφσάιντ, ενώ η Δραμινή ομάδα σημειώνει ότι ο σκόρερ “όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός, ήταν εμφανώς μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό των «μαυραετών», παράβαση που δεν υπέδειξε ο Β’ βοηθός διαιτητή Κωνσταντίνος Βρούζος του συνδέσμου Πιερίας”.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Καψάλης, Ανδρέου, Πατράλης, Μακρής, Αυγενικού (84’ Λεμονής), Κρουθ, Μπαϊκαρά (79’ Ρεβυθόπουλος), Δούμτσιος (63’ Πέρεθ)

 

ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κρητικός, Τουράμ (81’ Γεωργακόπουλος), Σιατραβάνης, Κούρος, Σπίνουλας (53’ Μπρούνο Ντα Μότα), Πασάς, Ιωάννου, Λινάρδος, Θεοδωράκης, Νίκιτς (66’ Κόντος).

Η συνέντευξη Τύπου

Δημήτρης Σπανός

«Ήταν το δεύτερο παιχνίδι μας με μία καλύτερη ομάδα στην έδρα μας, το οποίο δε συνοδεύτηκε με ένα θετικό πρόσημο. Όντως είχαμε απέναντι μας μια καλύτερη ομάδα από μας η οποία έχει το ρόστερ, την αντοχή και την ποιότητα για να πάρει παντού το οτιδήποτε.

 

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι ή ότι καλύτερο μπορούσαμε για να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τη συνέχεια. Δεν το πήραμε παρότι το παιχνίδι ήταν κλειστό, όπως το θέλαμε, με δύο φάσεις όπου η μία προήλθε από δικό μας λάθος αλλά και μία απόκρουση του Μένκα.

 

Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για σουτ με κάποιες κόντρες. Δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος με εσάς και την πόλη της Δράμας, αλλά και τον πρόεδρο, αυτό είναι όσα έχουμε. Βαδίζουμε με αυτό και βάσει αυτού θα πρέπει να φτιάξουμε τη σωτηρία μας. Έχω ξεκάθαρη γνώμη για την ομάδα.

 

Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε και πρέπει να προχωρήσουμε με όσα έχουμε. Η Δόξα είναι μεγάλη ομάδα και όταν σε καλεί έρχεσαι μετά χαράς. Όταν είσαι πολεμιστής, παλεύεις μέχρι το τελευταίο λεπτό την κατηγορία και την σώζεις. Για να είμαστε ξεκάθαροι τα πράγματα είναι δύσκολα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην προπόνηση και στο παιχνίδι.

 

Αν είναι οφσάιντ το γκολ τότε έχει αλλοιωθεί το αποτέλεσμα και έχουν αλλάξει οι κανόνες του παιχνιδιού. Εδώ που έχουμε φτάσει είναι πολύτιμος ο βαθμός. Συνεχίζουμε για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό που είναι πιο δύσκολο από το σημερινό».

 

Πηγή: fcdoxadramas.gr