Sports

Αγιασμός και φωτογράφιση στη Δόξα Δράμας(φωτο)

Τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν, που ξεκινά επίσημα την Τρίτη, με τα Τρίκαλα στη Λάρισα για το Κύπελλο, τέλεσε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου η ΠΑΕ Δόξα Δράμας στο γήπεδο της ομάδας.

Όπως ενημερώνει το γραφείο τύπου της ομάδας «Το μυστήριο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας, Παύλος μαζί με τον πατέρα Γεράσιμο. Ο πρώτος έδωσε ευχές για μια χρονιά με επιτυχίες και κυρίως υγεία, χωρίς τραυματισμούς, ενώ ο δεύτερος είναι πάντα κοντά στη Δόξα.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα (παίκτες, τεχνικό τιμ και ο γενικός αρχηγός, Αντώνης Λαδάκης), ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Οταπασίδης και στελέχη του Ερασιτέχνη (Δήμος Παγωνάς, Γιάννης Δάντζερας), ενώ στον αγιασμό παρευρέθηκε και η Κ19 της Δόξας, με παίκτες, το τεχνικό τιμ και τον υπεύθυνο του τμήματος, Λεωνίδα Βογιατζόγλου.

Επίσης, παρέστη αρκετός κόσμος, αλλά και τοπικοί φορείς, όπως η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας, Αναστασία Τόλιου-Δάντζερα (εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή), η Βουλευτής Δράμας, Χαρά Κεφαλίδου και ο σύμβουλος κοινότητας Δράμας, Αλέξανδρος Ράδος.

Έγινε η φωτογράφιση της Δόξα Δράμας

Λίγο πριν τον αγιασμό, έγινε η φωτογράφιση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας στο γήπεδο της ομάδας μας, ομαδικά και ατομικά, για παίκτες και τεχνικό τιμ.

Οι παίκτες φόρεσαν τις νέες ασπρόμαυρες ριγέ φανέλες, που ομολογουμένως εντυπωσίασαν, και πάλι από την εταιρεία ιματισμού «MACRON», ενώ εκτός από το φετινό ρόστερ της ανδρικής ομάδας μπροστά στο φακό στάθηκε και η Κ19 των Μαυραετών.

Φωτό Χριστίνα Γεωργιάδου