Πολιτική

Αλέξης Τσιαμπούσης: Ο Μαμσάκος μπορεί να είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου αλλά Δοξαιος δεν είναι

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο fb, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Project Δράμα 2020 Αλέξης Τσιαμπούσης  μέμφεται τον Δήμαρχο Δράμας για την στάση του στο θέμα της Δόξας Δράμας  και ευθέως του καταλογίζει «αντι-Δοξαϊκά» αισθήματα.

 Η ανάρτηση του Αλέξη Τσιαμπούση

Ο κύριος Μαμσακος ή κατάλαβε την βλακεία που είπε (δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λέξη να το περιγράψεις αυτό που έκανε την περασμένη Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο αν ήξερε τι έλεγε) ή ήταν απολύτως άσχετος όταν τοποθετούνταν και τώρα κάποιος του το εξήγησε.

Τι είπε τότε; Ότι η Δόξα χρωστάει πολλά και θα γίνουν προσφυγές και αναρωτήθηκε πώς μια ομάδα με προσφυγές θα πάρει πιστοποιητικό, όταν το θέμα ήταν τελείως διαφορετικό.

Ολοκληρώνοντας όσα είπε πριν μια εβδομάδα, μάς τόνισε ότι είναι και άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Άνθρωπος του ποδοσφαίρου μπορεί να είναι, Δοξαιος δεν είναι (ούτε αυτός, για να μην τον αδικούμε ότι είναι ο μόνος δηλαδή)!

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσιαμπούση αποτελεί έμμεση απάντηση στην ανάρτηση του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου με τίτλο:

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

“Με   απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού  Αθλητισμού ,  δεν χορηγήθηκε  πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ   για το πρωτάθλημα της Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η ΕΕΑ απέρριψε το αίτημα της Δόξας για τυπικούς λόγους.

Η απόφαση αυτή πραγματικά μας άφησε άφωνους.

Η ΠΑΕ κατέθεσε  αίτηση ακύρωσης στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών κατά της απόφασης της ΕΕΑ.

Αναμένουμε την άμεση δικαίωση της αγαπημένης μας ομάδας.