Life

Αλληλεγγύη του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Δράμας στους εργαζομένους στο νοσοκομείο Δράμας

Με ανακοίνωση του, το σωματείο εργαζομένων στην ΔΕΥΑ Δράμας δηλώνει την στήριξη του στους Εργαζόμενους της Πρώτης Γραμμής και την αλληλεγγύη του στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Ανακοινώνει δε την απόφαση του σωματείου να στηρίξει και υλικά την υπερπροσπάθεια των γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Δράμας,  προσφέροντας 400 ατομικές ποδιές μια χρήσης, 500 γάντια, 100 σκουφάκια και 3lit αντισηπτικό.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Δράμας

  • Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και της αλληλεγγύης  μπροστά στην πρωτόγνωρη κατάσταση που ζει η ανθρωπότητα εν μέσω πανδημίας , οι εργαζόμενοι του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Δράμας, αισθάνονται την ανάγκη να  δηλώσουν πως είναι κοντά στους Εργαζόμενους της Πρώτης Γραμμής
  • Παρακολουθούμε στενά  τις εξελίξεις και  τον υπεράνθρωπο αγώνα που κάνουν γιατροί , νοσηλευτές και όλοι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο σύστημα υγείας, προκειμένου να προστατεύσουν τις ζωές μας. Έχοντας  υπόψη   τις ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό , εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό , είμαστε αλληλέγγυοι στα δίκαια αιτήματα του κλάδου.
  • Η επιδημία του κορονοϊού έρχεται να αποδείξει με δραματικό τρόπο το πόσο  επίκαιρη και αναγκαία είναι η περιφρούρηση των κοινωνικών αγαθών .
  • Ως εργαζόμενοι στο Νερό γνωρίζουμε καλά  πόσο επικίνδυνη  είναι για το κοινωνικό σύνολο  η  εμπορευματοποίηση  των κοινών αγαθών. Άλλωστε είμαστε από αυτούς που δεν ‘’καθόμαστε σπίτι ‘’, γιατί πρέπει η πόλη και οι συμπολίτες μας να έχουν καθημερινά  ποιοτικές υπηρεσίες Ύδρευσης και Αποχέτευσης και το κάνουμε με ψυχή και πείσμα όπως εσείς.
  • Αποφασίσαμε να στηρίξουμε και υλικά την υπερπροσπάθεια των γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου μας,  προσφέροντας ( 400 ατομικές ποδιές μια χρήσης, 500 γάντια, 100 σκουφάκια και 3lit αντισηπτικό).
  • ¨Μένουμε Σπίτι¨ και σε αυτόν τον αγώνα της ζωής, είμαστε όλοι μαζί και είναι σίγουρο πως θα νικήσουμε και θα βγούμε  πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι να υπερασπιστούμε  το δικαίωμα πρόσβασης όλων των ανθρώπων στα κοινωνικά αγαθά.
  • Καλή δύναμη συνάδελφοι..

Για το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Δράμας

Η πρόεδρος                                                 Ο γραμματέας

Φιλιάδου Αμαλία                                       Παπαδόπουλος Ιωάννης