Χωρίς κατηγορία

Αναστάσιος Νικολαΐδης: Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε Δράμα

Με άρθρο του στον τύπο ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ν. Δράμας Αναστάσιος Νικολαίδης αναλύει τις θέσεις του για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και αναφέρεται στο κυρίαρχο ζητούμενο των εκλογών τόσο για τη χώρα μας όσο και για τη Δράμα ειδικότερα.

«Μοναδική γραμμή πρέπει να αποτελέσει η ψήφος για τη Δράμα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Νικολαίδης και ξεκαθαρίζει πώς πρέπει να ψηφίσουμε για αυτόν τον τόπο, για τη δική μας Δράμα που αγαπάμε και νοιαζόμαστε

Αναφέρεται δε και στο μεγάλο θέμα της επιλογής των προσώπων που θα εκπροσωπήσουν τη Δράμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τονίζοντας:

“Είναι στο χέρι μας να περάσει οριστικά στο παρελθόν η ξεπερασμένη πια λογική της επιλογής αρχικά κόμματος και στη συνέχεια συγκεκριμένου υποψηφίου. Μπορούμε σε αυτές τις εκλογές να ανατρέψουμε πλήρως αυτή τη νοοτροπία και ανεξάρτητα από πολιτικές απόψεις, να λάβουμε την απόφασή μας με πρώτο κριτήριο τα πρόσωπα των υποψηφίων”.

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε Δράμα

Του Αναστάσιου Νικολαΐδη

υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ν. Δράμας

Απομένουν ελάχιστα εικοσιτετράωρα για την Κυριακή των εθνικών εκλογών, όταν ως πολίτες θα καθορίσουμε με τη ψήφο μας, όχι μόνο την πορεία που θα έχει η χώρα μας τα επόμενα χρόνια, αλλά κυρίως το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Δεν χρειάζονται να παρουσιαστούν επιχειρήματα για την κρισιμότητα της εκλογικής διαδικασίας για τη Δράμα, καθώς η κατά κοινή ομολογία αρνητική πορεία θα συνεχιστεί, ίσως χωρίς δυνατότητα αντιστροφής της κατάστασης στο μέλλον, εάν δεν προχωρήσουμε άμεσα στην επιλογή των κατάλληλων προσώπων, τα οποία θα είναι εκφραστές νέων ιδεών, νέων αντιλήψεων, νέων νοοτροπιών και νέων πρακτικών.

Κυρίαρχο ζητούμενο για την τοπική κοινωνία είναι η ικανότητα και η μεθοδικότητα των εκπροσώπων της

Οι ριζικές αλλαγές είναι αυτές που μπορούν να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση για να διεκδικήσουμε αυτά που έχει ανάγκη η Δράμα. Κυρίαρχο ζητούμενο για την τοπική κοινωνία είναι η ικανότητα και η μεθοδικότητα των εκπροσώπων της. Απαιτούνται ακόμη νέο πολιτικό ήθος και δυναμισμός στις διεκδικήσεις, ομόνοια και ομοψυχία στα μεγάλα προβλήματα, καινοτόμες προτάσεις που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, έγκαιρος σχεδιασμός και βάσιμη επιχειρηματολογία για το δίκαιο των αιτημάτων μας σε κάθε επίπεδο. Για αυτό και οι στείρες κομματικές φωνές πρέπει να μπουν στο περιθώριο, καθώς δεν έχουν ως προτεραιότητα τη Δράμα και δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες της ίδια της κοινωνίας. Είναι βέβαιο πως δεν τις έχει ανάγκη ο τόπος μας σε αυτή τη νέα εποχή.

Να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν της απραξίας – Μοναδική γραμμή η ψήφος για τη Δράμα

Την προσεχή Κυριακή με τη ψήφο μας δεν μπορούμε να αλλάξουμε όσα έχουν συμβεί. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Μπορούμε όμως να καθορίσουμε με δυναμικό τρόπο όσα μπορούν να γίνουν από εδώ και πέρα. Έχουμε τη δυνατότητα να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν της απραξίας και πλέον το πολιτικό έργο στον τόπο μας να έχει ουσιαστικά αποτελέσματα. Για αυτό και ως Δραμινές και ως Δραμινοί οφείλουμε να επιλέξουμε στις εκλογές έχοντας ως κυρίαρχο κριτήριο τη Δράμα και μόνο. Μοναδική γραμμή πρέπει να αποτελέσει η ψήφος για τη Δράμα. Να αποφασίσουμε με βάση τις ανάγκες της ίδιας της τοπικής μας κοινωνίας. Να ψηφίσουμε για αυτόν τον τόπο, για τη δική μας Δράμα που αγαπάμε και νοιαζόμαστε.

Στο στούντιο του ALPHA NEWS 95,5

Σε αυτές τις εκλογές πρώτο κριτήριο, τα πρόσωπα των υποψηφίων

Είναι στο χέρι μας να περάσει οριστικά στο παρελθόν η ξεπερασμένη πια λογική της επιλογής αρχικά κόμματος και στη συνέχεια συγκεκριμένου υποψηφίου. Μπορούμε σε αυτές τις εκλογές να ανατρέψουμε πλήρως αυτή τη νοοτροπία και ανεξάρτητα από πολιτικές απόψεις, να λάβουμε την απόφασή μας με πρώτο κριτήριο τα πρόσωπα των υποψηφίων. Με βάση την αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας για τη Δράμα, ας κάνουμε την καλύτερη επιλογή, στηρίζοντας ανθρώπους άξιους και ικανούς, οι οποίοι γνωρίζουμε ότι θα υπηρετούν μόνο τον τόπο, έχοντας ως προτεραιότητα τη Δράμα και τους ανθρώπους της, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Οι δήθεν κομματικές γραμμές και η ανακύκλωση προσώπων και καταστάσεων από το παρελθόν δεν προσδίδουν καμία προοπτική στη Δράμα.

Είναι η ώρα να έρθει η Δράμα στο προσκήνιο

Με αισιοδοξία, δύναμη και πίστη, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτά που έχει ανάγκη ο τόπος μας και να γίνουμε εμείς οι ίδιοι η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη Δράμα. Μπροστά μας, ως Δραμινές και ως Δραμινοί, έχουμε μόνο μια επιλογή, να πετύχουμε! Τώρα είναι η ώρα να έρθει η Δράμα στο προσκήνιο!

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του κ. Νικολαίδη στον ALPHA NEWS 95,5: