Κοινωνία

Αναστέλλεται λόγω … νέας καταγγελίας η Σαββατιάτικη Λαϊκή Αγορά της Δράμας

Μια νέα καταγγελία για παράνομη λειτουργία της Σαββατιάτικης Λαϊκής αγοράς της Δράμας, προς τον Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και τον Δήμαρχο Δράμας ανάγκασε τη διοίκηση του σωματείου των παραγωγών να λάβει την απόφαση αναστολής της, αυτό το Σάββατο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η καταγγελία είναι επώνυμη και υπογράφεται από κάποιον κύριο της Ομοσπονδίας επαγγελματιών λαϊκών αγορών εκτός Αττικής.

Την απογοήτευση και την πικρία του για την αρνητική αυτή εξέλιξη εξέφρασε ο πρόεδρος των παραγωγών της Σαββατιάτικης Αγοράς της Δράμας Βασίλης Μαυροβασίλης.

«Αναγκαστήκαμε να πάρουμε την απόφαση της αναστολής της αγοράς για να προστατέψουμε τα μέλη μας και τους ανθρώπους που μας στηρίζουν» ανέφερε ο κ. Μαυροβασίλης και τόνισε ότι είναι άδικο αυτό που γίνεται, δεδομένου ότι την περίοδο αυτή καταβάλλονται ουσιαστικές προσπάθειες για να νομιμοποιηθεί η Σαββατιάτικη Αγορά της Δράμας.

Ο κ. Μαυροβασίλης μίλησε για την εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι συνάδελφοι του παραγωγοί, πολλοί εκ των οποίων έχουν μόνο το Σάββατο για να μπορέσουν να βγάλουν το μεροκάματο τους.

«Υπάρχουν παραγωγοί που έχουν μαζέψει τα προϊόντα τους και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν» είπε ο κ. Μαυροβασίλης και σημείωσε οτι σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση, το ποσό διπλασιάζεται.