Πολιτική

Αντιδράσεις από τα «ψαλίδια» Μαμσάκου

Αντιδράσεις, ακόμη και στους εσωτερικούς κόλπους της παράταξης του, προκάλεσε ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος με την κίνησή του  να «κόψει» εντελώς απροκάλυπτα το πρόσωπο του βουλευτή Δράμας Κωνσταντίνου Μπλούχου, από τη φωτογραφία  στην οποία απαθανατίστηκε η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Πολιτισμού και την ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση του στρατοπέδου Ανδρικάκη.

Ο Δήμαρχος Δράμας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, όχι μόνο δεν αναφέρθηκε στην συμβολή του Δραμινού βουλευτή (ως όφειλε) στην θετική για τη Δράμα εξέλιξη αλλά εσκεμμένα και αψυχολόγητα «έκοψε» το πρόσωπο του, από την φωτογραφία που ανάρτησε, σε μια προσπάθεια – όπως εκτιμούν «οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ» – να «καρπωθεί» ως αποκλειστικά δική του, την επιτυχία.

 

Η ανάρτηση Μαμσάκου χωρίς…Μπλούχο
Η κανονική φωτογραφία

Στελέχη του κου Μαμσάκου θεωρούν ότι η κίνηση του Δημάρχου Δράμας εκθέτει όχι μόνο τον ίδιο τον Δήμαρχο αλλά και ολόκληρη την παράταξη, την οποία αναιτιολόγητα στρέφει ο κ. Μαμσάκος απέναντι σε έναν εκ των βασικών συντελεστών της ανάδειξης της, στην ηγεσία του Δήμου Δράμας.

Αργά το βράδυ ο Δήμαρχος Δράμας σε μία κίνηση αναδίπλωσης του, απέστειλε μέσω του γραφείου τύπου του δήμου στα ΜΜΕ, σχετικό δελτίο τύπου και αυτούσια την φωτογραφία.

Το θέμα έχει λάβει ήδη διαστάσεις και εξελίσσεται ως μείζον πολιτικό ζήτημα στην τοπική Ν.Δ.