Ενδιαφέροντα

Απάντηση Εργατικού Κέντρου Δράμας στην Αυτοδιοίκηση Πολιτών

Απάντηση στην δημοτική παράταξη Αυτοδιοίκηση Πολιτών δίνει το Εργατικό Κέντρο Δράμας όσον αφορά το θέμα της αύξησης των διδάκτρων στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει πως δεν υπήρχε εσκεμμένη διάθεση διαστρέβλωσης της αλήθειας και πως απλά διέφυγε της προσοχής των συντακτών του κειμένου ότι και η κα Γ. Καραγαϊτάνη που συμμετέχει ως δημότης-εκπρόσωπος της παράταξης «Αυτοδιοίκηση Πολιτών Δράμας» καταψήφισε το θέμα.

Όμως «με το γάντι» στηλιτεύει το επιθετικό ύφος της ανακοίνωσης της Αυτοδιοίκησης Πολιτών προς το Εργατικό Κέντρο τονίζοντας χαρακτηριστικά «αντιμετωπίσαμε την ειρωνεία και τα επιθετικά τους σχόλια σε ένα θέμα για το οποίο έχουμε την ίδια άποψη. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαμε αντίθετη…»

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Στο χθεσινό Δελτίο Τύπου που δημοσιοποιήσαμε σχετικά με τις αυξήσεις των διδάκτρων στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, δυστυχώς διέφυγε της προσοχής μας ότι και η κα Γ. Καραγαϊτάνη που συμμετέχει ως δημότης-εκπρόσωπος της παράταξης «Αυτοδιοίκηση Πολιτών Δράμας» καταψήφισε το θέμα.

Φυσικά και δεν θέλαμε να διαστρεβλώσουμε κάτι και με το παρόν δελτίο τύπου θέλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια των γεγονότων.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να μη σταθούμε στο ότι η παράταξη «Αυτοδιοίκηση Πολιτών Δράμας» εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον μας, λες και είμαστε οι πιο φανατικοί αντίπαλοι…

Άνθρωποι είμαστε, δυστυχώς κάνουμε λάθη και με μια απλή επισήμανση μπορούμε να διορθώνουμε το λάθος μας.

Αντιθέτως, αντιμετωπίσαμε την ειρωνεία και τα επιθετικά τους σχόλια σε ένα θέμα για το οποίο έχουμε την ίδια άποψη. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαμε αντίθετη…

Πάντως, οι δημοτικές παρατάξεις –όπως εν προκειμένω η «Αυτοδιοίκηση Πολιτών Δράμας»- που σ’ ένα τόσο σοβαρό θέμα παίρνουν αντίθετη θέση και το καταψηφίζουν, καλό είναι να το αναδεικνύουν κιόλας, ώστε κι εμείς οι απλοί πολίτες να μαθαίνουμε τι ακριβώς γίνεται στα όργανα διοίκησης του δήμου. Διότι κι εμείς με τη σειρά μας, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση μέχρι τώρα μια και η απόφαση αυτή πάρθηκε στις 19 Ιουλίου 2019.

Γι’ αυτό και «χαιρόμαστε» που τελικά το λάθος μας έγινε η αιτία να μάθουμε –και εμείς και οι συμπολίτες μας- πως η παράταξη «Αυτοδιοίκηση Πολιτών Δράμας» είναι κατά των αυξήσεων-φωτιά των διδάκτρων στο ΔΩΔ και καταψήφισε τη σχετική πρόταση.