Κοινωνία

Αποχαιρετισμός στο … Κολυμβητήριο Δράμας

Με μια συγκινητική του ανάρτηση, ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας, αποχαιρετά το παλαιό Κολυμβητήριο και εκφράζει την αισιοδοξία του για το νέο, το οποίο σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.
Το γκρέμισμα του κτιρίου και οι εργασίες ανακατασκευής του, ήδη ξεκίνησαν και με την τεράστια συμβολή της εταιρείας Raycap ένα όνειρο δεκαετιών αρχίζει πλέον να αποκτά υπόσταση.
Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας: Το μεγάλο αντίο
Η ανάρτηση του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας
15/06/2022
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΟ!!
Σήμερα ξημέρωσε μια ιστορική ημέρα για την Δραμινή κολύμβηση.
Μετά από 45 περίπου χρόνια λειτουργίας του κολυμβητηρίου της πόλης μας, ξεκίνησαν οι εργασίες ολικής ανακατασκευής του.
Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου έτσι ώστε η πόλη μας να αποκτήσει επιτέλους ένα ασφαλές, σύγχρονο και λειτουργικό κολυμβητήριο αντάξιο της τεράστιας κολυμβητικής κουλτούρας που δημιουργήθηκε στην Δράμα.
Το κολυμβητήριό μας κλείνει τον ιστορικό του κύκλο
Η Δράμα και ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας έβγαλε Βαλκανιονίκη, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες, αθλητές που διέπρεψαν και διαπρέπουν ακόμη στις πισίνες με το σκουφάκι της Εθνικής Ελλάδος.
Ήρθε λοιπόν η ώρα που το κολυμβητήριό μας κλείνει τον ιστορικό του κύκλο.
Όλα αυτά τα χρόνια φιλοξένησε χιλιάδες παιδιά, έφηβους και ενήλικες.
Έγινε το δεύτερο σπίτι μας.
Ο χώρος που μέσα σ αυτόν γαλουχήθηκαν χαρακτήρες, δημιουργήθηκαν φιλίες ετών, εκεί μέσα χαμογελάσαμε και κλάψαμε, χαρήκαμε και στεναχωρηθήκαμε, μάθαμε να κολυμπάμε αλλά κυρίως εκεί μέσα ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές είτε ως αθλητές, είτε ως γονείς μετέπειτα χαραγμένες βαθιά μέσα στην ψυχή μας.
Αποχαιρετούμε σήμερα με συγκίνηση το κολυμβητήριό μας
Λέμε ένα μεγάλο αντίο λοιπόν σε αυτό τον εμβληματικό χώρο που τόσο μας πόνεσε και μας ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια με τα προβλήματα που είχε, που ποτέ όμως δεν πάψαμε να τον αγαπάμε.
Είναι ίσως αλληγορικό να χαιρόμαστε με το γκρέμισμα ενός κτιρίου!
Όμως όταν αυτό το γκρέμισμα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής, τότε όλα αλλάζουν!
Αποχαιρετούμε σήμερα με συγκίνηση το κολυμβητήριό μας, κρατώντας βαθιά μέσα στην καρδιά μας όλες τις αναμνήσεις καλές ή άσχημες, ενώ παράλληλα αναμένουμε με αισιοδοξία και προσμονή το νέο….
“Είμαστε ευγνώμονες προς την εταιρεία Raycap και την οικογένεια Αποστολίδη!” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας