Εκλογές 2019

Αυτοδιοίκηση Πολιτών Δράμας: ψήφος την επόμενη Κυριακή, ελεύθερα και αβίαστα

Να ψηφίσουν ελεύθερα και αβίαστα την επόμενη Κυριακή προτρέπει τους πολίτες η δημοτική παράταξη Αυτοδιοίκηση Πολιτών Δράμας, με επικεφαλής τον Στέργιο Ηλιόπουλο.

Σε ανακοίνωση της, αφού καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία σημειώνει ότι η πεπατημένη τακτική της «γραμμής» τους βρίσκει κάθετα αντίθετους καθώς υποτιμά όλους τους ψηφοφόρους.

Η ανακοίνωση

Η Αυτοδιοίκηση Πολιτών, καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης Δημάρχου της επόμενης Κυριακής, εμμένοντας σταθερά και αταλάντευτα στα δημοκρατικά ιδανικά, την αγάπη για τον τόπο μας και την πεποίθηση πως οι πολίτες πρέπει να συμμετέχουν σε όλα όσα μας καθορίζουν τη ζωή ,άρα και στις εκλογικές διαδικασίες.

Η πεπατημένη τακτική της «γραμμής» μάς βρίσκει κάθετα αντίθετους καθώς υποτιμά τους ψηφοφόρους μας.

Όλους τους ψηφοφόρους.

Θεωρούμε πως οι διακηρυκτικές μας αρχές, τα πολιτικά μας προτάγματα, η κουλτούρα συνεργασιών αλλά και συγκρούσεων όπου απαιτείται, η βαθιά μας πίστη στα δικαιώματα όλων των ανθρώπων χωρίς αποκλεισμούς,  η καθημερινότητα που βιώνουμε στην πόλη, το υποβαθμισμένο περιβάλλον και η χαμηλή ποιότητα ζωής που μας παρέχει διαχρονικά ο Δήμος, είναι από μόνα τους κριτήρια ώστε ο κάθε ένας/ κάθε μία να αποφασίσει για την ψήφο του/της, ελεύθερα και αβίαστα.