Συνεντεύξεις

Α. Καγιάογλου: θέλουμε οι δημότες Παρανεστίου να ζουν με το χαμόγελο στα χείλη

«Θέλουμε οι δημότες μας να ζουν με το χαμόγελο στα χείλη, χωρίς προβλήματα και ταλαιπωρίες»

Με αυτή τη φράση απάντησε ο δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος  Καγιάογλου στο ερώτημα της Ρένας Γιουλβάνη για το όραμα του για τον Δήμο, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

Στόχος μας να γίνει καλύτερη η ζωή των συνδημοτών μας

Ο κ. Καγιάογλου στη συνέντευξη του, ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του, οι προσπάθειες του ίδιου και όλων των συνεργατών του έχουν επικεντρωθεί στην κατεύθυνση νοικοκυρέματος του Δήμου και καλυτέρευσης της ζωής των δημοτών, μέσα από την σωστή και ορθολογική διαχείριση καθημερινών καταστάσεων όπως η καθαριότητα και η συντήρηση των δρόμων αλλά και από την δημιουργία μεγάλων έργων που συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Στην αγάπη μας για τον τόπο και στη συνεχή εργασία οφείλεται η επιτυχία

Τόνισε ότι οι στόχοι αυτοί έχουν επιτευχθεί λόγω της αγάπης που τρέφει όλη η ομάδα των συνεργατών του για τον Δήμο Παρανεστίου και τους κατοίκους του αλλά και της συνεχούς εργασίας όλων όσων εμπλέκονται στους τομείς της προσφοράς υπηρεσιών προς τους πολίτες.

«Αν και είμαστε ο φτωχότερος και μικρότερος πληθυσμιακά δήμος της Δράμας, μπορέσαμε να βρούμε και το ανάλογο προσωπικό και τους πόρους, για να υλοποιήσουμε μια σειρά από έργα και δράσεις που καλυτερεύουν τη ζωή των συνδημοτών μας» ανέφερε ο κ. Δήμαρχος και σημείωσε πως ο δεύτερος μεγάλος στόχος που έχει θέσει για τον δήμο Παρανεστίου είναι η συγκράτηση και η προσέλκυση νέων ανθρώπων και οικογενειών στην περιοχή.

Φυλακές Νικηφόρου: πολλά τα οφέλη για την τοπική οικονομία

Στην κατεύθυνση αυτή, σημαντική θα είναι η συμβολή των φυλακών Νικηφόρου όταν θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, ανέφερε ο Δήμαρχος Παρανεστίου και συνέχισε λέγοντας πως εκτός από τους εργαζομένους στο κατάστημα κράτησης που θα μένουν στην περιοχή, τα οφέλη για την τοπική οικονομία θα είναι πολύ μεγάλα και θα αφορούν πολλούς τομείς και επαγγελματικές ομάδες ανθρώπων.

Η αξιοποίηση των Θερμιών και η ένταξη του Φρακτού στην UNESCO οι μεγάλοι αναπτυξιακοί στόχοι

Όσον αφορά τους μεγάλους αναπτυξιακούς στόχους του για το μέλλον, εστίασε στην ένταξή του Παρθένου Δάσους Φρακτού στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και την τουριστική έκρηξη που θα δημιουργήσει η εξέλιξη αυτή στην περιοχή αλλά και στην αξιοποίηση των Θερμιών.