Κοινωνία

Α. Νικολαίδης: «Ποιό είναι το Δασαρχείο Καβάλας που δεν επιτρέπει στο υπουργείο να κάνει τις μελέτες; Κάποιος πρέπει να τους τραβήξει το αυτί»

Κάλεσμα στον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη και στον αντιπεριφερειάρχη Δράμας Μιχάλη Μουρβετίδη απηύθυνε μέσα από τον ALPHA NEWS 95,5 ο βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αναστάσιος Νικολαίδης, προκειμένου να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να ξεμπλοκάρει το θέμα του δρόμου Δράμας – Καβάλας.

«Αυτοί είναι υπεύθυνοι θεσμικά να αναλάβουν την πρωτοβουλία να καλέσουν τους αιρετούς του νομού για να αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε στην κατεύθυνση λύσης των προβλημάτων που υπάρχουν στο δρόμο Δράμας – Καβάλας».

Ο Δραμινός βουλευτής χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός, κάποιοι υπάλληλοι του Δασαρχείου Καβάλας και του Υπουργείου Περιβάλλοντος να μην επιτρέπουν να γίνουν γεωτρήσεις στο δασύλλιο του Αγίου Σίλα στην Καβάλα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν οι σχετικές μελέτες, προκειμένου να ξεκινήσει το έργο του οδικού άξονα(18:20 της συνέντευξης).

«Και ποιο είναι το Δασαρχείο Καβάλας που δεν επιτρέπει στο υπουργείο να κάνει τις μελέτες; Κάποιος πρέπει να τους τραβήξει το αυτί» είπε ο κ. Νικαλαίδης και πρόσθεσε «αυτή δεν είναι απάντηση σοβαρού υπουργείου, ότι δηλαδή ο υπάλληλος μου φταίει που δεν προχωράνε οι εργασίες! Ε τότε τον απολύεις».

Ο κ. Νικολαίδης ανέφερε πως Δράμα και Καβάλα πρέπει να είναι ενωμένες και δεν πρέπει να υπάρχουν μεταξύ τους αντιπαλότητες και από κοινού να διεκδικήσουν την ολοκλήρωση του έργου.

Όσο δε για τον οδικό άξονα Δράμας – Αμφίπολής ο κ. Νικολαίδης είπε(11:10 της συνέντευξης) πως πρέπει όλοι οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Δράμας, ενωμένοι, από κοινού να προσπαθήσουν να ολοκληρωθεί ο δρόμος εντός των χρονικών ορίων που τα αρμόδια υπυργεί έθεσαν. Δηλαδή μέσα στο 2028.

« Εγώ δέχομαι την απάντηση που μου έδωσε το υπουργείο για τον δρόμο. Δεν θεωρώ ότι μου είπαν ψέματα, όμως δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Πρέπει να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση όλοι μας, για να τελειώσει το έργο το 2028»

Παρακολουθείστε παρακάτω την συνέντευξη Νικολαίδη στον ALPHA NEWS 95,5