Life

Α.Τσιαμπούσης για συσσίτιο Μητρόπολης: προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα

Προθεσμία έως την Δευτέρα 23 Μαρτίου έδωσε στον Δήμαρχο Δράμας και τις υπηρεσίες του Δήμου ο επικεφαλής της παράταξης Projekt Δράμα 2020 Αλέξης Τσιαμπούσης προκειμένου να ξεκαθαρίσουν το αρχείο των ατόμων που έπαιρναν φαγητό από το συσσίτιο της Μητρόπολης.

Ο κ. Τσιαμπούσης σε τηλεφωνική του συνέντευξη στον ALPHA NEWS 95,5 σημείωσε ότι ο Δήμος Δράμας πρέπει να αντιμετωπίσει το θέμα πιο διευρυμένα και όχι μόνο στα στενά πλαίσια του συσσιτίου της Μητρόπολης.

“Πρέπει να ελέγξουν οι υπηρεσίες του δήμου Δράμας ποιοι από αυτούς που συμμετέχουν στο συσσίτιο της Μητρόπολης πρέπει να συνεχίσουν, να δουν αν υπάρχουν και άλλοι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και άμεσα να βρούμε τη λύση” ανέφερε ο κ. Τσιαμπούσης.

Μάλιστα σημείωσε ότι έχουν κατατεθεί από όλες τις παρατάξεις προτάσεις ενώ ανέφερε πως μια ενδεχόμενη λύση θα ήταν και η ανάθεση της διαδικασίας παρασκευής αλλά και μεταφοράς του φαγητού στα σπίτια όσων έχουν ανάγκη, σε  καταστήματα παρασκευής φαγητού στη Δράμα.

Πάντως επεσήμανε ότι ο ίδιος και η παράταξη του δεν είναι υπέρ της σύγκλησης έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για το θέμα αυτό, δεδομένου ότι δεν θα προσθέσει τίποτε περισσότερο από αυτό που γίνεται ήδη.

Ακούστε παρακάτω το απόσπασμα της τηλεφωνικής συνέντευξη του Αλέξη Τσιαμπούση στον ALPHA NEWS 95,5 για το θέμα του συσσιτίου: